♛ Монте Карло 2012 (Rolex Masters) ♛

• Креатор на темата Креатор на темата The King of Clay
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Штета :( .. се надевам дека ќе испадни на терен и победата ќе ја посвети на дедо му . Ќе најде дополнителен мотив за игра.
Вердаско сам себе го убијал, имаше шанса во првиот сет ама не ја искористи, и си го доби заслуженото во вториот сет.

Tипса после првиот катастрофален сет, го доби моментално вториот, и ќе играат трет решавачки сет.

Дај нека се предаде, кога не е способен за играње.

^^ Во овој момент, нема никаков мотив за игра, се приметува од авион... Го лупа топчето на жими мајка, нема долги поени, сервира без неговата препознатлива припрема за сервис... По лицето се познава дека нема жар кај него, во неговиот бокс сите се потиштени, нема никаква реакција...

Го губи првиот сет со 6-2... Се надевам ќе успее да се избори со емоциите и да ги добие овие два сета... Ајмо Ноле...

Еве, се собра малце во втор сет, 3:0 моментално.
Се гледа дека е бесен и сака да се испуца. Се надевам дека му помина бесот и дека ќе се скоцентрира.

Еј лошо, дури и да го победи дуелов може ќе сака да се врати во србија барем за погребот.Би било фер од турнирот да му овозможат такво нешто, па со победа денес да му го одложат утреншниот меч за покасно да има време и да одмори од патот.Иначе возможно е тоа, не е далеку Монте Карло.Со приватен авион брзо може да стаса.Само да не му влијае ова лошо за понатака, нека остане цврст

Ајмо, 6-1 во вториот сет... Која реакција кога го зеде врејкот за 2-0, го исфрли бесот...

^ Коментаторот го спомена тој меч на Сампрас..
Иначе мечот е прекинат поради дожд.

Еј лошо, дури и да го победи дуелов може ќе сака да се врати во србија барем за погребот.Би било фер од турнирот да му овозможат такво нешто, па со победа денес да му го одложат утреншниот меч за покасно да има време и да одмори од патот.Иначе возможно е тоа, не е далеку Монте Карло.Со приватен авион брзо може да стаса.Само да не му влијае ова лошо за понатака, нека остане цврст
Неможно е ова и јас би сакал .... Жал ми е за него, очигледно биле премногу приврзани еден со друг, се надевам ќе го преброди ова па ќе гледаме едно прекасно финале со Рафа.

Иначе, се надевам Рафа ќе игра од меч во меч подобр, вчера не беше баш сјајно.Но ок второ коло, нормално е и да се штедеше, VAMOS RAFAAA !

Браво младичу. Браво Ноле! Толку емотивно тежок меч јас барем немам гледано досега на терен. Драго ми е што победи.

Надал ќе го смете Кукушкин.

Надал денес мнооогу боље од тоа вчера шо го видовме.И противникот му е каде каде послаб денес ама денес му функционира се и секој удар проаѓа.Добро е за самодовербата чиста победа да извади денес без никакви проблеми

Гледав highlights од Надал - Кукушкин. Не ми се допаѓа Рафа, некако ми се чини дека нема моќ во неговите удари, не се така неприкосновени.... тешко ќе биде. Утре против Вавринка, многу потежок противник но мора да се помине без проблеми :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom