H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ех убајна...Уште неколку напади во Тетово, стигнала патрола, нападните и цајкани...
Информација од твитерџија „на терен.“

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ех убајна...Уште неколку напади во Тетово, стигнала патрола, нападните и цајкани...
Информација од твитерџија „на терен.“
Пред воопшто да дојде до оваа дереџе , ви велев дека на македонците не им одговара ваква состојба , ме напаѓавте мене , и ко за инает , оп во Кисела Вода 20-30 лица во акција.
Јас овде гледам којзнае која фаза на кроење на внатрешните етнички граници.
Ти ќе тепаш во Кисела Вода , Аеродром итн .... албанците да бегат од таму.
Они ќе тепат во Чаир , Сингелиќ , Тетово итн ... македонците да бегат од таму.
Целта е да се прегрупираат секој со своите , и на крај само ќе се стават бодликавите жици по државата.
Не му се чита тоа, на неразбирлив македонски е изгледа напишано.Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Или немаш што да одоговориш па сеа вртиш муабетот,или јас ако се прашуваш што уопште се појавуваш во темава?
Ако не се смири ситуацијава ќе ни стигаат поканите на врата...
А Грција ќе куртули од банкрот , Халкидики полн со патриоти.
Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Или немаш што да одоговориш па сеа вртиш муабетот,или јас ако се прашуваш што уопште се појавуваш во темава?
Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Што сум пишал , стојам на тоа , не ме терај да се повторам по 3 пат.
Нема спас и објаснување за напад над девојка , без разлика дали се обидуваш да се вадиш на фактот што во Кисела Вода девојка била скршена од ќотек.