H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ех убајна...Уште неколку напади во Тетово, стигнала патрола, нападните и цајкани...
Информација од твитерџија „на терен.“
Ех убајна...Уште неколку напади во Тетово, стигнала патрола, нападните и цајкани...
Информација од твитерџија „на терен.“
Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени Албанци?Пред воопшто да дојде до оваа дереџе , ви велев дека на македонците не им одговара ваква состојба , ме напаѓавте мене , и ко за инает , оп во Кисела Вода 20-30 лица во акција.
Јас овде гледам којзнае која фаза на кроење на внатрешните етнички граници.
Ти ќе тепаш во Кисела Вода , Аеродром итн .... албанците да бегат од таму.
Они ќе тепат во Чаир , Сингелиќ , Тетово итн ... македонците да бегат од таму.
Целта е да се прегрупираат секој со своите , и на крај само ќе се стават бодликавите жици по државата.
Не му се чита тоа, на неразбирлив македонски е изгледа напишано.Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Или немаш што да одоговориш па сеа вртиш муабетот,или јас ако се прашуваш што уопште се појавуваш во темава?
А Грција ќе куртули од банкрот , Халкидики полн со патриоти.Ако не се смири ситуацијава ќе ни стигаат поканите на врата...
Мене исти курац ми е душо.Ако има војна јас ќе морам да излезам,ама ако има војна тебе прв ќе те барам,зошто си слепец.Боцнуваш овде секого на форумов и се правиш паметен цело време.Ако има војна се надевам дека ќе е реалнаА Грција ќе куртули од банкрот , Халкидики полн со патриоти.
Јас веќе одговорив ‘‘малолетните девојчиња ги провоцирале 4 албанци, се движеле по улицата од левата страна, од истата страна како и тие, на време биле предупредени да се движат по десната страна од улицата, ама девојчињава одбиле послушност и почнале вербална расправија и затоа што биле нападнати од 2 разулавени малолетни девочиња, тие морале да се одбранат,Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Или немаш што да одоговориш па сеа вртиш муабетот,или јас ако се прашуваш што уопште се појавуваш во темава?
Што сум пишал , стојам на тоа , не ме терај да се повторам по 3 пат.Г-дине Ве прашаја за тепањето на малолетни девојчина од страна на 4ца здивени албанеци?
Човек колку и да каже дека сте цвеќиња се лаже и ние не сме како вас женско не пипкаме само толку да ти кажам...Што сум пишал , стојам на тоа , не ме терај да се повторам по 3 пат.
Нема спас и објаснување за напад над девојка , без разлика дали се обидуваш да се вадиш на фактот што во Кисела Вода девојка била скршена од ќотек.