- Член од
- 6 мај 2006
- Мислења
- 611
- Поени од реакции
- 50
приметувам дека има девојки кои на сила се прават "јаки пи*ки", недостапни за секого, си имаат свои барања без кои не би поминал никој кај нив итн, итн, итн, а кога веќе одлучуваат да се со некого, се однесуваат пониско од секоја нормална девојка ......
Нели не е во ред да го прават тоа, дека многу посмешно е кога ќе им ја пробие некој таа нивна маска и кога ќе се види колку поразлична особа се криела тука ... треба да се повлечат тогаш и да престанат да глумат лудило?
Не е дека се правам јака пичка но едноставно има барања без кои не би поминал никој кај мене.. едноставно неможам да бидам со секој кој во моментот се заинтересирал за мене на ваков или онаков начин... тоа не е глумење тоа е само реалноста. Плус што има посебно во тие што се достапни за секој освен фактот што се без систем за вредности (ако може да се смета тоа за посебно и надвор од вообичаено) Во скопјево има цел тон женкари кои го поминале пола скопје а се неспособни да имаат врска или да задоволат девојка... уште цел тон други кои си мислат дека се којзнае што и имаат таков нападен пристап па потоа коа ке ги одбиеш ти си ненормалната шмизлата дигнатата или што ти ја знам. Потребно ми е многу за да можам да се впуштам во нешто со некој, и да му го покажам своето вистинско јас и мојата слаба страна затоа што сум одлучила дека можам да му верувам. Ако некој тоа го гледа како глумење тоа е негов проблем. Сепак нели сме различни со секого because if we treat everyone the same, we treat no one special. За некој да стане my someone special треба навистина многу но откако ке стане тој истовремено се претвара во мој приоритет на секое поле. Ако за некој тоа е спуштање ниско за мене е љубов.