Зошто има девојки кои глумат?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Затоа шо им е досадно,сакат да бидат центар пажња и мислат оти се супериорни.(глупоќа)

Zatoa sto se zenski. Toa e normalno stanje kaj niv. :) :toe:

Затоа што општеството и друштвото бара од нив да глумат.

Ниту едно општество не бара некоја да се лицка и да се пицка за само да иде до продавница... Туку секоја од нив си има зацртано во глава дека мора да биде најубава...Комплекси, ништо повеќе...Сега сите сакаат 2-3 години плус, а на 40-50 ќе си ги бараат назад

Ниту едно општество не бара некоја да се лицка и да се пицка за само да иде до продавница... Туку секоја од нив си има зацртано во глава дека мора да биде најубава...Комплекси, ништо повеќе...Сега сите сакаат 2-3 години плус, а на 40-50 ќе си ги бараат назад

Па прашај се од каде им се тие нацрти во глава?

па 90% во порничите женските глумат па ѓо преврќаат со очите па “ооххх ахххх јес јес, ај ем со хот, кам ин ми....“ па то не му пречи на прав маж да си заврши работа. Ако му се глуми - нек глуми мене не ми смета.

ТОа што у дискотеките не пуштаат лица под 18 години не е производ на општество...Туку тоа е мерка на претпазливост, која не диктира општество, туку диктира интернационална забрана...Како и да е, никој не наложува, има девојки кои и без шминката се среќни и живеат живот...Само овде некој има комплекс на помала вредност, па ќе го лечи на секој можен начин

*Исто срање сме, не постојат различни карактери,
само различни улоги одиграни од шаблонски актери.*

Не постои никој што е недостижен.. А тие што се прават дека се, се плашат дека ќе се обрукаат ако им се приближи некој.. Било за муабет било за незнам шо..
Јаки пи*ки во женски гаќи.. Се друго па и јас и сите битиа на планетава земја сме сосема нормални и обични некарактерни шаблонски актери.. Со неретко променливи, а сепак уникатни улоги.. А тие што си дигаат цена.. Лоши глумци.. Уште полоши имитатори.
Маските го вртат светот.
А таа недостижната ќе те остави на крајот да си мењаш маски што требало порано да ги испробаш.. Но во животен театар за жал - без публика.

Ги има и превише кои глумат лудило,
недостапни се кога ќе дознаат дека ни се свиѓаат, таквите по некој обичај го искористуваат тоа.
Обично девојките кои имаат поставено граници како бивша СССР, на крајот се распаѓаат како трула смоква.
Глумат лудило и најчесто на крајот завршуваат со некој кењатор.

п.с. Еве и прашање за мажите за да не се почувствуваат отфрлени од темава ... што мислите вие за ваквите девојки и како би изреагирале кога би ви се паднала некогаш баш таква, а го откриете тоа откако влегувате во врска?:)

Oу је...мај фејврит.

Дивне драга, таквите девојки како што ги опиша, се напротив најлесните. Алкохолот чуда прави. Поради глумење лудило, не знам поради кое си нивно правило, мислат дека можат да издржат пиење. Не зборам за коктели дека нормално мартинито за некое чудо ми е "потрошено". 2-3 чашки максимум и нема да знае ни како се вика.

100 денари на перница за такси сабајлето е вистинскиот лек. Никогаш повторно нема да ви глумат лудило:) Барем не истата девојка.

Можеби глумат лудило но не и со мене!...Они во тој момент се полудени на друг начин.... од мојот шмек!

Oу је...мај фејврит.

Дивне драга, таквите девојки како што ги опиша, се напротив најлесните. Алкохолот чуда прави. Поради глумење лудило, не знам поради кое си нивно правило, мислат дека можат да издржат пиење. Не зборам за коктели дека нормално мартинито за некое чудо ми е "потрошено". 2-3 чашки максимум и нема да знае ни како се вика.

100 денари на перница за такси сабајлето е вистинскиот лек. Никогаш повторно нема да ви глумат лудило:) Барем не истата девојка.

Уф ова и за машки е вистинито.Тегнејќи го од петни жили егото се лепи на масата како мува.Колку пијани муви имаше додека студирав,да ги одлепуваш од чашата со пинцета:)

Затоа што глумат лудило, односно глумат нешто што никогаш не можат да бидат а тоа е ШМИЗЛА :tapp:

Се почесто приметувам дека има девојки кои на сила се прават "јаки пи*ки", недостапни за секого, си имаат свои барања без кои не би поминал никој кај нив итн, итн, итн, а кога веќе одлучуваат да се со некого, се однесуваат пониско од секоја нормална девојка ... Знаете на што мислам, да?
Е сега, што е тоа што ги тера да се прават тоа што воопшто не се? Нели не е во ред да го прават тоа, дека многу посмешно е кога ќе им ја пробие некој таа нивна маска и кога ќе се види колку поразлична особа се криела тука ... треба да се повлечат тогаш и да престанат да глумат лудило?
Успеваат ли таквите девојки во врски или се најчесто сами, токму поради тоа?
Дали е некоја тука таков тип и ќе сака да објасни што е мотивот за такво однесување?
Дали сте биле можеби некогаш и вие таква девојка, па сте сфатиле дека не е во ред тоа и треба да се вратите во реалноста?
Дали знаете некоја таква и што мислите за неа и сличните на неа?

Ха, може е пренаку*чен воведов, ама ме испровоцира една ситуација и така ми дојде да пишам ... посмирен одговор, ќе си дадам покасно:toe: :)

п.с. Еве и прашање за мажите за да не се почувствуваат отфрлени од темава ... што мислите вие за ваквите девојки и како би изреагирале кога би ви се паднала некогаш баш таква, а го откриете тоа откако влегувате во врска?:)
Мислам дека ова е производ на оние шпански сапунски филмови кои ги гледаат се помали и помали кои сакаат да бидат како незнам Миа колучи ли беше од ФМ04 или од млади бунтовници не е битно....
имам сестра 6то одд и почна да влегува во филм некој дека таа е моќта и дека никој ништо не и можи и почна едно 3-4месеци да ми се обраќа гнасо една скапан еден знете дете кое не знае како да се уфилма и почнува со уличарски изрази...
Еднаш сакав да и објаснам што значи тоа што го прави и таа ми вика ти не си никој и ти нема да ми кажиш што да правам и јас тааака се изнанервирав и ја изнашлакав целата улипана ме кодошеше на татко ми и кога му кажав што се случува тој ја казни и цел распуст таа дома седеше и сега мислам дека е во ред и дека тоа е лекот...
А има уште еден лек таквите Шмизли треба да се направат од гомно подолу пред огромен број на луѓе и кога ќе се преслушаат дома ќе сватат што е проблемот...
Ај да се обидам...
Мислам дека тој вид на девојки малку има проблем со зборот критериум кој се разбира секој го има.Значи имаме девојки кои најнормално гледаат на една ситуација, си имаат определени критериуми и знаат што сакаат, но не се дигаат и не се прават јаки пи*ки, ама имаме и девојки кои што мислат дека се центар на светот, можеби малку грубо ќе звучам скоро искомплексирани се со тоа дека никој не е доволно добар за нив.
Мислам дека тие девојки не мислат дека никој не е доволно добар туку мислат дека немаат конкуренција и дека секој можат да го имаат..
Дивајн, ова ти е дефиницијата за шмизла.

Кој високо лета, ниско паѓа...:star:
Вистинската мудра изрека....
Затоа шо им е досадно,сакат да бидат центар пажња и мислат оти се супериорни.(глупоќа)
Мислам дека не е тоа проблемот не им е досадно туку им е пореметено во глаата....
Какво друштво бе не се работи за една девојка туку за премногу девојки...
Друштвото ако не им одговара можат да го сменат,а тие самите се прават тоа што се и си бараат такви друштва...
тие нацрти во главата им се од мн сапуници гледање а таквите филмови не се за слаби психи...
Затоа што глумат лудило, односно глумат нешто што никогаш не можат да бидат а тоа е ШМИЗЛА :tapp:
Секој можи тоа да биди и секој еден човек носи во себе огромна убавина и добрина но проблемот е што мн малце луѓе се она што се(сакам да кажам се понашаат природно)а 70% сакаат да го глумат она што им се допаѓа нив....ЕПА ТАКА НЕМА

Аууу...чекајте малку. Ја читам темава и скроз се збунив :nesum:
Од каде излегоа сите квалификации на сметка на таму некој си тип девојка, дека е за жалење, глупа, искомплексирана, плаче за ебење, бедна??? Ме распамети толку описно и богато да се зборува за таму некој кој може го познаваме а може и не,што вие вистински знаете за ’таа’ девојка или сепак кога зборуваме за другите тргнуваме од себе?
Може овој дел не го сфаќам најдобро, Дивне, на што мислиш кога викаш таква недостижна девојка, потоа во врска се однесува пониско од друга девојка?

Критериумиве се очекувана, нормална работа, па што би рекле за некој кој е со некого кого не го сака или барем не му се допаѓа? Секој си знае повеќе или помалку што му треба, и тоа си го бара. Некој бара повеќе, некој помалку, јас во принцип секој човек кој делува недостижно и со ’пре’високи критериуми, го гледам како некој кој се плаши од љубовта, се плаши да ги искаже своите чувства и му треба посебна сигурност за тоа. А кога ќе влезе во врска, па има нов страв: да не го изгуби тој на кого конечно му дозволила да го пушти кај себе.

Ај кажете ми вие, силни луѓе, дали вас не ви се случило никогаш да се исплашите од вашите чувства, да се запрашате дали ќе ви биде возвратено, или да бидете несигурни во себе, или да бидете повредени? Јас знам дека мене ми се случило. Може овие девојки дозволиле стравот да управува со нив повеќе другите?
Сакав да кажам еден пример, имам другарка која беше недостижна и груба дури со повеќето дечковци, но и таква ја сакаа и тоа многу. Па и се случи да се заљуби, и тогаш си дозволи да биде она што вистински е и што го криеше во себе, девојка која многу многу дава во љубовта, посветена и мноооогу искрена. Дечкото беше паметен, го виде тоа, го видоа и претходните ама немаа многу среќа да им се случи взаемна љубов:_

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom