Турски злосторства во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата dzale1
  • Време на започнување Време на започнување
...ниту извршителите...ниту жртвите на Турските злосторства не се повеќе меѓу живите....не гледам причина....ние (нивните потомци) да се оптоваруваме и мразиме за гревовите и делата на нашите предци

Можеме да ја промениме иднината но не и минатото

Џабе им биле тие 500 години, и Цвета и Гоце и Коле сите поминале и на крај се ослободивме ама овие 2-3 години целосно не окупираа, не верувам дека некогаш ќе се ослободиме.

Реално, ќе ти треба цел еден нов форум за да ги прикажеш пет-вековните зулуми.
Но, сега не е моментот за тоа. Ќе ги разгневиш поданиците на новата турска те-ве империја.
Нашите нови јаничари демнат по каучите, наоружани со далечински од плазма.

не бе нема врска немало злосторства баш се фини турците нели го гледате султанот ама добар ?! -.-

Џабе им биле тие 500 години, и Цвета и Гоце и Коле сите поминале и на крај се ослободивме ама овие 2-3 години целосно не окупираа, не верувам дека некогаш ќе се ослободиме.
И го кажа ова лик со аватар од Реџеп Иведик....

И јас сум окупиран од Реџеп... овие другиве сапуници воопшто не ме фасцинираат, па затоа и не ги гледам
Ja мислев си стаил своја слика, на заебанции фотошопирана. Тоа да ти бил лик од турска серија. :pos:

Има у некоја турска серија некој вака што личи?
Која серија е таа?

Ja мислев си стаил своја слика, на заебанции фотошопирана. Тоа да ти бил лик од турска серија. :pos:

Има у некоја турска серија некој вака што личи?
Која серија е таа?
Потполно не си едуциран. Не е од серија, комедија е типов снима играни филмови и ти препорачувам да ги гледаш сите 3 делови recep Ivedik барај торент и спуштај, тој што ги има гледано не го потрошил залудно времето.
Го редам на второ место од досега гледаните комедии.
Прв е Боговите паѓаат на теме- да нема забуна;)

не знам точно што се случувало во минатото,а знам дека направиле некакви злосторства и тоа треба да го прашаме писателот Стале Попов;)

Сега нова историја е актуелна. Турците не не поробиле само ни помагале. Шала на страна денес имаме пријателство со Турците кое се базира на интерес и нека остане на тоа, нема потреба културно и слично поврзување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom