D
И го кажа ова лик со аватар од Реџеп Иведик....Џабе им биле тие 500 години, и Цвета и Гоце и Коле сите поминале и на крај се ослободивме ама овие 2-3 години целосно не окупираа, не верувам дека некогаш ќе се ослободиме.
И јас сум окупиран од Реџеп... овие другиве сапуници воопшто не ме фасцинираат, па затоа и не ги гледамИ го кажа ова лик со аватар од Реџеп Иведик....
Ja мислев си стаил своја слика, на заебанции фотошопирана. Тоа да ти бил лик од турска серија.И јас сум окупиран од Реџеп... овие другиве сапуници воопшто не ме фасцинираат, па затоа и не ги гледам
Потполно не си едуциран. Не е од серија, комедија е типов снима играни филмови и ти препорачувам да ги гледаш сите 3 делови recep Ivedik барај торент и спуштај, тој што ги има гледано не го потрошил залудно времето.Ja мислев си стаил своја слика, на заебанции фотошопирана. Тоа да ти бил лик од турска серија.
Има у некоја турска серија некој вака што личи?
Која серија е таа?
Сега нова историја е актуелна. Турците не не поробиле само ни помагале. Шала на страна денес имаме пријателство со Турците кое се базира на интерес и нека остане на тоа, нема потреба културно и слично поврзување.