Вашата врска е...

• Креатор на темата Креатор на темата osamen
  • Време на започнување Време на започнување
iako e na pocetok mn mi e slatka samo si se slapkame nikoj ne me svaka podobro od nego

Штрумфастична!:vozbud:

Идеме веќе 21 година, знаеме све за себе,но сепак се сакаме, по цели денови сме заедно, а не си здосадуваме...Рај!

Проблем ќе биде додуше у матично да ја официјализираме врската со брак...:raz:

Ма шо се секирам, и без тоа знам дека ќе бидеме заедно дур сум жива.

Ада, те сакам:wub:

1 година и 2 месеци.Неможам да кажам дека се е совршено и дека нема никакви кавги.Си имавме падови но за среќа преовладуваат среќните моменти.Ме исполнува, ме поддржува во се она за кое ќе се одлучам, а тука е и да ме сослуша.Најубаво ми е кога ме гушка. Не е љубоморен а не ми дава причина да бидам и јас.Проблемите се решават по пат на разговор а не раскинување дерење или спуштање слушалка. Се прифаќаме еден со друг онакви какви што сме, но и носиме жртви за врската да ни опстане.Врска која можам да ја видам во иднина, врска која сосема случајно почна, толку незначајно толку наивно а прерасна во нешто за кое не сум ни сонувала.Врска која премина преку многу пречки,а сепак стигна подалеку од колку што мислев.Се сакаме. се друго што го чувствувам и што нашата врска е неможе да се опише со зборови,треба едноставно да се почувствува.Прекрасно е.

Mojata vrska e dosega 11 srekni i najubavi meseci od mojot zivot:pipi:Zimi se dosega ne sme imale nikakva ona seriozna karanica, se razbirame, se soglasuvame, si veruvame i nikogas ne ni e dosadno koga sme zaedno na bilo koj nacin.Deckoto mi e eden vid na begstvo od se bidejki eve na primer koa se karam so nekogo ili pa koa ke me iznervira nekoj sekogas ke praam muabet so nego ke si se iskazam on ke me islusa, ke mi dade sovet i znae kako da me smiri.Vazno e toa so i dvajcata se pocituvame megusebno, iame golema smisla za humor toa mora da se priznae i nikogas ne gi slusame drugite sto mislat za nas ili takvi raboti.Si ziveeme eden za drug i taka funkcionirame i se so treba praime eden za drug za da bideme srekni...mozebi zvuci nekako nerealno no stvarno e taka...:pipi::pipi::pipi::pipi::pipi::back::back::back::back::back::back::back::back::back::back:

Екстра, одиме скоро 6 месеци (е сега не е толку многу во споредба на овие погоре што ги читам), мооогу си се сакаме, супер ни е заедно, и никогаш се немаме скарано, мислам она да раскиниме па ајде после пак да се смириме. Јас мислам тоа така не оди, ако си се сакаме ќе си ги решиме проблемите на мирен начин, како што си ги решаваме.

Мојата врска е совршена :pipi:

моментално нигде ја нема

Одиме веќе 2 год. и неможам да се пожалам. Понекогаш има некои кризни денови ама со разговор се се завршува на најдобар можен начин

Мојата врска трае 4 години.
Имавме секакви моменти,секакви ситуација и сега горда сум што можам да кажам дека успеавме да останеме заедно и покрај се.
Среќна сум што те имам тебе крај мене.

...завршена.

Траеше 10тина месеци, беше прекрасно додека бевме заедно, ама на секое нешто му доаѓа крај. Како, зошто-не е ни важно ни дефинирано, важно е кога.

Малку ми се промени животот и секојдневието, ама после месец дена, почнав да се навикнувам. И сега- пријатели? Искрено се надевам.

не е идеална мојата врска се караме за банални работи ситници многу сме инаетливи но се сакаме многу се надевам дека ќе успее и ќе се подобри секако дека е озбилна кога сум со еден сакам да бидам само со тој и да му посветам повеќе време

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom