Арената „Филип Втори“ прогласена за најубав стадион на Балканот!

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Во Максимир фрлија многу повеќе пари отколку за Градски и мафијата се испра, нешто ситно средија и уште е истата грдосија. Пољуд е веќе опасен по живот. Маракана исто е за реновирање.

На Филип II ги заебаа само седиштата. Требаше се црвено да си биде со некои нијанси на жолто или испишан текст на жолто. Сега е шарам-барам малку...

Ќе ги искршат наредно доаѓање Хрватите... или на наредната Вардар - Шкендија. Да им наложиме да пребираат, само жолтите да ги кршат. :LOL:

Тој што ја пишувал статијава, знае дека Балканот не е само Србија и Македонија?

Прашајте го каде се играше Финалето на Лигата на Шампионите во фудбал помеѓу FC Liverpool и AC Milan во 2007 година.

Можеби ќе налета на стадион кој ќе му го измени мислењето.

Банкротирани држави не влегуваат у изборот! :D

Aбе кога се нема отидено на повеќе од два стадиони,нормално е дека филип втори ќе биде најубав.

Подобар е од оној само во Косово и Силекс Кратово.:D

Aбе кога се нема отидено на повеќе од два стадиони,нормално е дека филип втори ќе биде најубав.

Ти на колку стадиони на Балканов си бил, што се подобри од Филип II ?

Природно си олку глуп или се куропецаш на форумов ?

ВЕМБЛИ СРЕДЕ СКОПЈЕ, СЕ БАРА ЈУНАК ДА ГО НАПОЛНИ

Дејан Азески

getImageThumbnail.axd
Со доизградбата, градскиот стадион во Скопје, aрената Филип Втори, стана објект за респект на ниво на регион, но многу ретко се полни. Дали постои стратегија за стадионот успешно да развие свој бизнис?
Арената Филип Втори за нецели две години ќе стане најсовремен објект од ваков тип во регионот, но сè уште никој не гарантира дека знае како да го искористи. Стадионот ќе има нова атлетска лента со осум патеки и дополнителна опрема за да се организираат и светски првенства во атлетика. Тревната површина ќе биде убедливо најквалитетна во регионот, бидејќи ќе биде проткаена со свилени конци, кои гарантираат долгорочност, квалитет и одличен изглед. Топловодниот систем за загревање на стадионот ќе овозможи објектот да се користи и кога температурата е под нулата.
Цветко Грозданов, генерален директор на АД за стопанисување со станбен и деловен простор, во чија сопственост е арената Филип Втори, најавува целосна ангажираност за подобро менаџирање и искористување на можностите на стадионот...
http://www.time.mk/read/NONE/9180a1a783/index.html
Дорбо е што се размислува за менаџирање на овој прекрасен објект.
На почетокот бев против атлетска патека но сега сум сигурен дека тоа е исправно решение со оглед на тоа дека фудбал скоро и да немаме. Па така полнење на стадионот би се овозможило со евентуални други настани како на пример атлетика. Кога му успеа на Загреб да добие организација на атлетски митиг зошто да не ни успее и на нас.

--- надополнето: 19 февруари 2012 во 22:01 ---
Реално гледано новиот стадион во Романија на кој ќе игра репрезентација убедливо најубав и најмодерен на Блаканот http://architectism.com/romania’s-new-national-stadium-in-bucharest/

Мене по географија профата ме учеше дека Балканот е до Дунав на север,Јадран на Запад,Црно море на исток и Пелопонез на југ :unsure:

--- надополнето: 19 февруари 2012 во 22:01 ---

Мене по географија профата ме учеше дека Балканот е до Дунав на север,Јадран на Запад,Црно море на исток и Пелопонез на југ :unsure:
А Романија на кое море излегува да те прашам плус зашто на секое балканско првенство во карате или некој друг спорт учестува и Романија милсам дека убаво си научил до кај се границите на Балканот ама не си научил дека и Романија е дел од него

А Романија на кое море излегува да те прашам плус зашто на секое балканско првенство во карате или некој друг спорт учестува и Романија милсам дека убаво си научил до кај се границите на Балканот ама не си научил дека и Романија е дел од него

Абе Романија излегува на Црно море,ама горната граница е Дунав..а Романија е над Дунав на карта..е сега и Израел шчествува на ЕП и евровизии,ама не е во Европа - географски..нити па Турција која 98% е во Азија..Ја не ја рачунам Романија дека е на Балкан,ти како сакаш (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom