Полицијата ги следи Фејсбук националистите

• Креатор на темата Креатор на темата Polaris
  • Време на започнување Време на започнување
Наместо да превземат нешто во врска со тоа што веќе се дешава и они дремат на интернет срамота

Додека ја прегледувате темава пуштете ја песнава, ајде поздрав од мене мој последен пост овде. :ROFLMAO:
A.C.A.B.​

Да се пазам што пишувам веќе на мојот профил,ќе ми тропне на врата УДБА некој ден,не овие обичниве калаштури во плави униформи :pos:

Не искрено,не знам кој би поверувал во ваква глупа вест,па мој е профилот што сакам ќе пишувам од него и кај сакам ќе пишувам од него,кој кур се тие па да ми кажуваат и да забрануваат...

Нека ги фатат прво тие што ги запалија знамињата и црквите,тие што масакрираа македонци и им бутаа стап у газ,им го шараа грбот со ножеви и ги врзуваа за столбови со експлозив,па после нека седнат на ФБ и да “бркаат“ нациноналисти.

Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....

Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....
Ќе пишеме шифра AEZAKMI сите...:ROFLMAO:

Abe ako treba bez pari ke rabotam za MVR, samo da se otkorne idiotizmot i sovinizmot vo socijalnite mrezi..
Bravo MVR, apsolutna podrska imate od mene..(y)

Еве пример за намалувач на плати и кревач на норми...дами и господа ви го претставувам господинот доброволец (или добарволец како би рекол дедо ми Петре звани Перица) :)

Ако отворите нов лажен профил и го креирате преку Hotspot Shield и цело време го користите овој програм, нема да имаат ни мали шанси да ве следи ни Руски КГБ (y) А не пак приучени со забрзан курс полицајци :pos:

bitch-please.jpg

Што е чудно тука, фејсбук секогаш бил и ке биде под контрола на МВР не дека сега почнале да следаат преку фб национализам тоа се случува од кога постои фејсбук тоа е најдобро средство за шпиунажа затоа е и создаден фб во целиот свет АЈДЕ ПОЗДРАВ ХРАБРИ на нет..........

Фејсбук е крив, тука е реалната закана.Не во светот надвор од Фејсбук.

Г-гице министерка, ако ме читаш (или некој од вашите ниско IQ потрчковци) запамти дека авторитет стекнуваш преку дела.Запамти го добро за следниот пат ко ќе бркаш глас во Струга и сегде на друго место.

Не те биват мор сестро.

Баш сакам да го следат форумов и да ми го прочитаат постов -
ЦАЈКАНИ КУРАЦ МИ ПОПУШИТЕ !!!!
Нејќиш од Госпожа Министерка лично и персонално BJ?Или ти е незгодно дека е брката? :pos:

Глупости ако ги следеа,аспеа,убиваа националистите на нет,мене три годишен помен ќе ми вадевте сега.

:icon_lol:

Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваков
art.speeding.cop.jpg

И не ве следат вас туку фејсбук настаните за повикување на протести, исто беше со протестите на Кале.

Само и за тоа е денешнава полиција способна, за интернет фаќања, а ограбувачите на банки, убијците, арамиите што ограбуваат станови сред бел ден, вистинските разгорувачи на меѓуетничките односи и палачите на државни знамиња прават партал во РЕАЛНИОТ свет, Јанкуловска живее во ВИРТУЕЛЕН.....ебаве држава ....

На пр ако си дилер и те дознае полицијата или си и сомнителен тек тогашка ке те адне на фб и ке те прати за да знае кога да ти влезе кога ке имаш количина.
Или па ако си учествувал во тепачка ке и си им сомнителен ке те аднат ти ке се фалиш по чатови статуси и толку ти треба да те најдат дали си тој ти стварно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom