Со таква постапка си посумљив, ќе ти пуштат некое младо п*иче да ти праи муабет да досознае нешто повеќе за тебе и готов сиЌе му дадам блок, нека ми го пуши к***т после..
Ќе побарам Скајп и ќе пишам: Покажи ми ги цицките или блок.Со таква постапка си посумљив, ќе ти пуштат некое младо п*иче да ти праи муабет да досознае нешто повеќе за тебе и готов си
Абе за Македонија некои свашта прават, ако ти ги покаже цицките, те има и пак си готовЌе побарам Скајп и ќе пишам: Покажи ми ги цицките или блок.
И ќе дознаеш..
Ех, не баш не паѓам на секакви цици. Туку ај да не откривам тука, да не види некој џандар ќе ме научи.Абе за Македонија некои свашта прават, ако ти ги покаже цицките те има и пак си готов
А ако Гоца лично ти се појави на скајп?Ех, не баш не паѓам на секакви цици. Туку ај да не откривам тука, да не види некој џандар ќе ме научи.
Ќе ја однесам до село, ќе земам комбајн и има да и ги бричам тоа мустаќите.А ако Гоца лично ти се појави на скајп?
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:32 ---Да внимавам што пишувам против Владата оти лошо ми се пишува. Господине Премиере ве обожавам!
После 10 години ќе прават илустрација кој бил на фејсбук кодош кој неЗначи сега народот им е непријател, сега се свртеа на следење на народот. Колку удбашка одлука!
Скоро сите сме кодоши зависно од ситуацијата, притисокот, користа од кодошлукот...После 10 години ќе прават илустрација кој бил на фејсбук кодош кој не