Полицијата ги следи Фејсбук националистите

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Наместо да превземат нешто во врска со тоа што веќе се дешава и они дремат на интернет срамота

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Додека ја прегледувате темава пуштете ја песнава, ајде поздрав од мене мој последен пост овде. :ROFLMAO:
A.C.A.B.​

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Да се пазам што пишувам веќе на мојот профил,ќе ми тропне на врата УДБА некој ден,не овие обичниве калаштури во плави униформи :pos:

Не искрено,не знам кој би поверувал во ваква глупа вест,па мој е профилот што сакам ќе пишувам од него и кај сакам ќе пишувам од него,кој кур се тие па да ми кажуваат и да забрануваат...

Нека ги фатат прво тие што ги запалија знамињата и црквите,тие што масакрираа македонци и им бутаа стап у газ,им го шараа грбот со ножеви и ги врзуваа за столбови со експлозив,па после нека седнат на ФБ и да “бркаат“ нациноналисти.

Noorotic

пецач на риби
Член од
22 февруари 2011
Мислења
892
Поени од реакции
383
Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Како може да ме следат на фејсбук коа немам полицајци во приајтели а приватсноста мми е подесена да не може да ми гледа ништо на зид и слики тој што не ми у пријатели....
Ќе пишеме шифра AEZAKMI сите...:ROFLMAO:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.927
Поени од реакции
12.500
Abe ako treba bez pari ke rabotam za MVR, samo da se otkorne idiotizmot i sovinizmot vo socijalnite mrezi..
Bravo MVR, apsolutna podrska imate od mene..(y)
Еве пример за намалувач на плати и кревач на норми...дами и господа ви го претставувам господинот доброволец (или добарволец како би рекол дедо ми Петре звани Перица) :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.737
Поени од реакции
18.483
Ако отворите нов лажен профил и го креирате преку Hotspot Shield и цело време го користите овој програм, нема да имаат ни мали шанси да ве следи ни Руски КГБ (y) А не пак приучени со забрзан курс полицајци :pos:

@Lbaneso

Лаеш НЕ касаш !
Член од
19 ноември 2009
Мислења
2.425
Поени од реакции
798
Што е чудно тука, фејсбук секогаш бил и ке биде под контрола на МВР не дека сега почнале да следаат преку фб национализам тоа се случува од кога постои фејсбук тоа е најдобро средство за шпиунажа затоа е и создаден фб во целиот свет АЈДЕ ПОЗДРАВ ХРАБРИ на нет..........

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Фејсбук е крив, тука е реалната закана.Не во светот надвор од Фејсбук.

Г-гице министерка, ако ме читаш (или некој од вашите ниско IQ потрчковци) запамти дека авторитет стекнуваш преку дела.Запамти го добро за следниот пат ко ќе бркаш глас во Струга и сегде на друго место.

Не те биват мор сестро.

Баш сакам да го следат форумов и да ми го прочитаат постов -
ЦАЈКАНИ КУРАЦ МИ ПОПУШИТЕ !!!!
Нејќиш од Госпожа Министерка лично и персонално BJ?Или ти е незгодно дека е брката? :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Глупости ако ги следеа,аспеа,убиваа националистите на нет,мене три годишен помен ќе ми вадевте сега.

:icon_lol:

K

kalimer0

Гостин
Таа рибата со отвореното деколте и кратко фустанче што те додаде за пријател пред 15 минути е всушност еден ваков

И не ве следат вас туку фејсбук настаните за повикување на протести, исто беше со протестите на Кале.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Само и за тоа е денешнава полиција способна, за интернет фаќања, а ограбувачите на банки, убијците, арамиите што ограбуваат станови сред бел ден, вистинските разгорувачи на меѓуетничките односи и палачите на државни знамиња прават партал во РЕАЛНИОТ свет, Јанкуловска живее во ВИРТУЕЛЕН.....ебаве држава ....

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
На пр ако си дилер и те дознае полицијата или си и сомнителен тек тогашка ке те адне на фб и ке те прати за да знае кога да ти влезе кога ке имаш количина.
Или па ако си учествувал во тепачка ке и си им сомнителен ке те аднат ти ке се фалиш по чатови статуси и толку ти треба да те најдат дали си тој ти стварно.

Kajgana Shop

На врв Bottom