Финале: Србија - Данска - [29.01.2012]

• Креатор на темата Креатор на темата Милојко
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За атмосферава мислам дека е како што треба!!!

Ако гледаш на сител неможеш да оцениш атмосфера.

На Сител ги гледав и нашите утакмици, на Сител ја гледав и Србија - Хрватска. Ова е пет пати послаба атмосфера од со Хрватска, а да не зборам од атмосферата на нашите утакмици. :)

Голманите :cuc:

Браво Станиќ :cuc: .Ако продолжи вака да брани и во Металург супер ќе биде :)

Не се враќаат Србија на овој меч. Многу тешко, не се толку наивни Данците за да ја испуштат оваа предност.
А ако знаеме дека за 2 години наредното првенство е кај нив, ќе си сврзат 2 титули една по друга. :)
Дај боже да грешам, ама ЕХФ ко што тргнала..

На Сител ги гледав и нашите утакмици, на Сител ја гледав и Србија - Хрватска. Ова е пет пати послаба атмосфера од со Хрватска, а да не зборам од атмосферата на нашите утакмици. :)
Па нормално дека ќе биде појако дерби е. И на Работнички-МЗТ полуфинале имаш појако навивање него со Фени у финале. Нормална работа.

Ова е веќе готово за мене, сребро си е таман за Србија во ракомет. Ме чуди и како влеговме во финале.

Па нормално дека ќе биде појако дерби е. И на Работнички-МЗТ полуфинале имаш појако навивање него со Фени у финале. Нормална работа.

Ова е веќе готово за мене, сребро си е таман за Србија во ракомет. Ме чуди и како влеговме во финале.
Mене не ме чуди, СТАНИЌ брани!!!

Ајде сега кажете дека Србите ни ја пуштиле .... игра без концепт , без пикер без крила бекови ... па луѓе ние ја мачкавме Данска на леб .. Стоилов им отвори втор анален отвор ... а загубивме зашто ние им дозволивме + фактор тренер (шундовски).. не не надиграа ни за секунда !!!

Во овој тим на Србија има само еден играч што вреди а тоа е голманот Станиќ !!!

Овој Хансен кога шутира човече не можам ни топката да ја видам, пропелер ли има на раката вградено?:eek:

l4982551.jpg

tenk_4.jpg

Србија треба премногу да жали за ова, затоа што ваква шанса во блиска иднина никогаш нема повторно да им се укаже.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom