Илјада билети и бесплатен превоз со воз за Македонија-Полска

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Па и немаше! Имаше делување на своја рака на поединци кои злоупотребиле позиција. Затоа ќе се среди внатре.

Ахаххха... како бе немаше? Кој им ги дал картите на тие ПОЕДИНЦИ !? Кој ги одредил да кажуваат кој ќе влезе кој не !? Баба ми !?
--- надополнето: 24 јануари 2012 во 14:06 ---
Таруно па и самиот кажа дека место за 1000 луѓе во возот не ни имало, така да...грешката е на организацијата како што кажав. А не дека имало 100-200 шверцани.

Јас не кажав дека немало место за 1000 луѓе. Тоа од некој друг си прочитал. И ако немало место за 1000 зошто се прави наградна игра за доделување на 1000 карти и бесплатен превоз !?

Пун си небулози.

Ахаххха... како бе немаше? Кој им ги дал картите на тие ПОЕДИНЦИ !? Кој ги одредил да кажуваат кој ќе влезе кој не !? Баба ми !?
Владата? Не се разбираме нема врска. Мој совет друг пат ако возот собира 900 луѓе дајте карти за 850 тие 50 чувајте ги за гагаџиите,упорните бесрамни партиски гребатори и нема да има проблем. Двеста пати ти кажав дека ја обвинувам организацијата за проблемот. Не знам што е тука небулозно.

Владата? Не се разбираме нема врска. Мој совет друг пат ако возот собира 900 луѓе дајте карти за 850 тие 50 чувајте ги за гагаџиите,упорните бесрамни партиски гребатори и нема да има проблем. Двеста пати ти кажав дека ја обвинувам организацијата за проблемот. Не знам што е тука небулозно.

Се разбираме, ама ти си ја тераш како тебе ти одговара.

Кој стои позади ова доделување и оваа организација !?

И да има место за 100 души тие пак ќе „доделуваат“ за 1000, оти 1000 звучат по моќно, а и повеќе малверзации се прават во гужва.

Ништо не е случајно, ај ти. ;)

ај и јас да кажам мое мислење за ова зашто и јас бев присутен и заминав за белград ок е се што пиша ти али не е таа цела вистина прво и мене не ме пуштија да одам зашто одев како замена ми рекоја да почекам на стана до 5 без 5 и акао има место да заминам(ама јас се шверцовав морав идев од прилеп и да се вратам немаше шанса) на почеток пуштаја по список ама видоја дека нема да стасаат на време ии пошнаја да ги пуштаат сите е сеа тие што закаснале никој не им е крив што не влегле во возот значи стварно имаше многу што не беа извлечени исто така имаше и многу што одеа како замена за друг(што мислам дека реално требаше да ги пуштат) жал ми е за тие што не влегоја искрено до душа и организацијата попушти али доцна беше извлекувањето и се на брзина дојде.....

п.с во возот имаше парно само во 2 од 13 вагони немаше парно кај мене во вагон пукаше топло по куси ракави седевме изгледа ти си бил малер си се погодил во вагоните без парно :S

Има луѓе воопшто што не можеле да влезат ни во железничката од полицијата која ги буткаше назад а некои други што воопшто нема карти влегоа, немој да ми кажуваш за ова жити се пред мене лично видов како овој Самоил вика на полицајците да пуштат група од 4-5 луѓе на врата додека ние чекаме. Плус каква е таа организација кога на главната врата во железничка пуштаат по 5-6 души а притоа ни гледаат дали се на список или пак дали воопшто имаат пасош, уште тука требаше да се види кој има карта добиено а кој не и готово немаше да се прави гужва на втората контролна “станица“. . или гужвата им требаше да биде само додека се нафрлаат нивните во вагоните па после пуштај ги сите кој фати место. Плус ко што реков внатре списоците катастрофа, фалат дел од списоците сите растрчани на секаде се бараат по листите зар тоа беше организација ? инаку за греењето незнам баш важно во нашето само кога тргнавме беше пуштено но за 2-3 саати го снема, за враќање беше кочан ич ни малку не го пуштија исто така беше и кај тие до нас за другите подалеку незнам.

Ги испофалија пред да тргнат прва класа бил возов внатре пердињата жолти исфлекани цели, трујат корнат не се диши :icon_lol:
не сум ја нежен па да речете се жалам, али организација 0 услови 0 реално

Па до сега тоа збореа дечките, читаш ли ти?

Читам она што сакам да го читам а ти веруваш во се што ќе прочиташ? Оној што не влегол има право да се лути хехе,Да биле паметни ќе отишле и пред 4 .....

Потруди се. Јоој баш ме интересира што атмосфера ќе има, абе подобро видео нека направи некој за на јутјуб. :pos:
П.С ќе видиш манекенки во 4 сатот на штикла качени. :vozbud:
Какви се тие манекенки ? :)

Знае некој тие што аплицирале денес каде ке бидат објавени Добитниците? На страната http://www.ovaemakedonija.mk/ или на некој друг сајт??

Дај не форсирајте глуп муабет со плакатолепачи..да влегле и такви заедно со уште 500 гагачии..Типично македонска работа.Гнаса народ сме,ете пишале и тука некој од својот пример,влегле а ги немало на список.Знам и другар така што влегол.После кукајте врмо сдс ке ни се криви.

Бучко ( без мешање на проста политика) е стандарден на ракомет ( кој е бил знае). Не е фолирант , оди затоа што сака ракомет. Се сеќавам кога игравме со Словенците на Кале, седеше пред мене и се уби од навивање и пцување. Така да извадете го од шеширот за собирање на политички поени.
Би било интересно да го видат на ракомет во Струга ...
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 03:26 ---
nema nekoj sliki od vozot ili klipcina od tie sto bea za so polska???
Еве ги.Дел од вагоните (како овај на снимкава, однадвор бело со плаво) се вагони за спиење (со кревети) и најверојатно тие се тие без парно.Колку гледам на сликава многу луѓе стојат простум ...
Еве и сликаmk  voz.jpg

Би било интересно да го видат на ракомет во Струга ...
--- надополнето: 25 јануари 2012 во 03:26 ---

Еве ги.Дел од вагоните (како овај на снимкава, однадвор бело со плаво) се вагони за спиење (со кревети) и најверојатно тие се тие без парно.Колку гледам на сликава многу луѓе стојат простум ...
Еве и сликаПрегледај го приврзокот 39270

па нормално дека стојат бе брат кога одевме за белград никој не спиеше сите урлаја посебно ние што бевме во 6ти вагон :D

па нормално дека стојат бе брат кога одевме за белград никој не спиеше сите урлаја посебно ние што бевме во 6ти вагон :D

6ти (наопаку 9ка :icon_lol:) кај беше на крајот на 6-ти или на почетокот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom