Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што не кажеш дека ти си бил :D
Мојот коментар ни оддалеку не беше за тебе, знам дека можеш да ни професоруваш на ракомет :D
Пошто гледам и други прашуваа пошто некој на ФБ рекол дека моралоп со два разлика да тепаме...:)

Нема гајле Saber,се разбираме. Нека газат дечките наши,и дај нека не му текне на комшијата твој, извесен Чех кои игра за светото име,да прави некои глупости задутре:)

На работа?:pos:
За утакмицава со Чешка,очекувам многу поборбена и поконкретна игра,знаеме што сакаме,имаме квалитет,мора да дојдеме до таа победа!МОРА!
За Македонија!:love:
Па да бев дома даљинското ќе леташе, или у најлош случај телевизорот.
Овака немаше што друго :icon_mrgr:

Нема гајле Saber,се разбираме. Нека газат дечките наши,и дај нека не му текне на комшијата твој, извесен Чех кои игра за светото име,да прави некои глупости задутре:)
Прво да го стават во игра па после ќе го поткупуваме хаха
Ебаму дрвото, ниеднаш нема влезено ебате Соболот ебате :D
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 01:40 ---
Прво да го стават во игра па после ќе го поткупуваме хаха
Ебаму дрвото, ниеднаш нема влезено ебате Соболот ебате :D

Со победа на овој натпревар сите претходни нервози ќе бидат заборавени. Овој натпревар е да се биде или не. Ако победиме ќе пренесеме 3 бодови а со тоа речиси сигурно ќе го имаме 4 место во таа група а додека ако изгубиме тогаш збогум дома. Без разлика дали ќе поминат или не јас сум задоволен од прикажанато. И чувствувам дека Кире ќе распали и пак тој ќе ја превздеде одговорноста но овој пат ќе успее да им затвори устите на сите тие кои го искритикуваа.

Не смееме да си дозволиме толку грешки како денес со Германија. Промашување на Манасков, избрзани удари на Лазаров, 4 - 5 одбрани на Диви кои завршија во рацете на Германиците (одбраната спиеше), 1 грешка на Диви кога им ја подаде топката во рацете на Германиците.

Доколку грешките ги сведиме на минимум, јас очекувам победа.

МАКЕДОНИЈААА! :vozbud:

Швабиве се радуваа ко да освоиле титула после натпреварот со нас ејјјј една Германија така да се радува ццц е тоа е знак дека сме многу многу јаки !!! Следен натпревар Северна Македонија(Ниш) ќе грми и Чешка ќе го папа ,идеме у следна фаза 100% . MAKEDONIJA YWNA !!!

Не смееме да си дозволиме толку грешки како денес со Германија. Промашување на Манасков, избрзани удари на Лазаров, 4 - 5 одбрани на Диви кои завршија во рацете на Германиците (одбраната спиеше), 1 грешка на Диви кога им ја подаде топката во рацете на Германиците.

Доколку грешките ги сведиме на минимум, јас очекувам победа.

МАКЕДОНИЈААА! :vozbud:
Да да се слгам многу грешки сега со чешка мора да го задржимо јиха а за анѓелов како избрани свака част :cuc:

Моментална табела:
1. Шведска 3
2. Швабите 2
3. Чешка 2
4. МАКЕДОНИЈА 1 .........................................................................Е сега мора да ја тепаме Чешка ќе имаме три бода автоматски ќе идеме во втор круг. Ако изгубат швабите од шведска ќе бидат трети ние втори швеѓаниве први... Ни треба добар тим да се направи. Се надевам дека Ванчо е спремен да игра 2 утакмици одмараше барем да влези некоја минута . Да се најде некој барем шо шутира на место бате филип,прва да брани ДИВИ пошо се гледа дека е стварно мотивиран.крилата да се разиграат малку многу слабо изиграа последниве две утакмици.Чире е добар мада може и подобро.Мојсо....Мора и тој да се разигра малку мн слабо се покажа а прв стрелец е во лига на шампиони со чире.И шо е најбитно ко шо се зезнавме со швабиве мава на гол ДИВИ ја фаќа и се одбива овие нашиве сите во напад заминати уште пред да шутне овај,мислам...ПОБЕДАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА ОДИМЕ ЗА БЕЛГРАД

Ова ми се свиѓа малку оптимизам колку и да боли поразов мора да стегант заби што се однсу на димовски имамо одлична замена во стоилов ама за филипчо дрвото што се плаши да шутне не знам таму смо дефицитарни и нема некој што може да го замени

Стоилов е добар ама му треба замена и него скапа на 6 метри треба и димоски да влези да се одмори стоилов сепак и тој има падови во играта денес му ја искрши ногата на она голманон :D

Ја разгледав само првата страна, ама ај ако може некој да ми објасне што е финтата со победата од 2 гола? Па со победа (и од еден гол) секако имаме поен повеќе од Чешка и сигурно сме пред нив, навистина не сфаќам зошто мора да биде минимум 2 гола разлика... :cautious:

Ја разгледав само првата страна, ама ај ако може некој да ми објасне што е финтата со победата од 2 гола? Па со победа (и од еден гол) секако имаме поен повеќе од Чешка и сигурно сме пред нив, навистина не сфаќам зошто мора да биде минимум 2 гола разлика... :cautious:

Некој се збунал по ФБ ваму таму и испадна забуна.Некој ваков тип:

mijalkov.png

Битното е дека ни е потребна БИЛО КАКВА ПОБЕДА :)

Мијалков ахахахахахаха :pos:... Каролина Гочева, ебате... :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom