Македонија - Чешка - ОДИМЕ ВО БЕЛГРАД!

• Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Или ќе ги отвориме како сардина или тие нас ќе не отворат.. не верувам дека и на овој натпревар ќе има неизвесност. Не планирам јас да кревам притисок и на третиот меч..
Tреба да се пазиме од Филип Јиха, а изненадува во составот на Чешка и Филип Јан. Голманите не импресионираат многу.
Па мислам дека ако се стегнеме добро може да ги добиеме. Психата треба да работи кај нас моментално, на фисички план сме добро подготвени.
Ако не, здравје нека имаат.

А

Анноун

Гостин
Ние тепаме на Чешка .
Шведска тепа на Германија.

Продолжува Шведска со 3 бодови , ние со 3 , и Чешка со 0.
Германија оди дома со се мизерната победа над нас.
Што не е јасно ?! ;)

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Ние тепаме на Чешка .
Шведска тепа на Германија.

Продолжува Шведска со 3 бодови , ние со 3 , и Чешка со 0.
Германија оди дома со се мизерната победа над нас.
Што не е јасно ?! ;)
Ќе се фалат после дека го тепале шампионот :icon_mrgr:
Неам многу што да кажам за оваа утакмица, освен да се надевам дека нема да треба да го фрлам телефонот како прееска.... Едвај го составив после у пм :icon_mrgr:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ќе се фалат после дека го тепале шампионот :icon_mrgr:
Неам многу што да кажам за оваа утакмица, освен да се надевам дека нема да треба да го фрлам телефонот како прееска.... Едвај го составив после у пм :icon_mrgr:
На работа?:pos:
За утакмицава со Чешка,очекувам многу поборбена и поконкретна игра,знаеме што сакаме,имаме квалитет,мора да дојдеме до таа победа!МОРА!
За Македонија!:love:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Утре мора да се победи по секоја цена.
Пропустите направени против Швеѓаните не беа корегирани туку напротив беа дуплирани против Германциве па господ нека ни е на помош со Чешка.Дечките играат борбено и со срце па мислам дека ја заслужуваат оваа многу важна победа.

Член од
31 мај 2011
Мислења
1.424
Поени од реакции
789
Колку ми е криво за двете прокоцкани утакмици, али тоа е да се надеваме на победа со чесите али тоа ќе биде тешко, со среќа (y)

Chains

империја
Член од
15 август 2006
Мислења
761
Поени од реакции
678
Јас напишав дека можеби ќе ни треба победа со повеќе од еден гол. Извинете, но не мора со безвезни класификации

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.985
Поени од реакции
74.052
Јас напишав дека можеби ќе ни треба победа со повеќе од еден гол. Извинете, но не мора со безвезни класификации
Што не кажеш дека ти си бил :D
Мојот коментар ни оддалеку не беше за тебе, знам дека можеш да ни професоруваш на ракомет :D
Пошто гледам и други прашуваа пошто некој на ФБ рекол дека моралоп со два разлика да тепаме...:)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
Победа од 3 гола разлика.Кире дава 8,Стојанче 6,Наумче 4.Кај нив најдобар Јиха со 6

K

kalimer0

Гостин
Може, може, го прифаќам Мартин за отворач... мислам дека он и со Грција за баскетот отвори тема...

Види Фотос ни е ко Кире, најдобар ама мора да отстапи сеа... :D

Ми фалат и песимистите на форумов со нивните постови... MarioGomez, IgorChete, аnyone !? :rolleyes:
Толку суеверие во еден пост :pos:
Ајде и јас станав суеверен чувствувам ако го кажам резултатот пред време ќе победиме Македонија 25:22 Чешка

Воедно ова ќе ми биде и последниот пост на темава, следниот ќе ми биде после натпреварот и ве молам не ми го лајкнувајте постов.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Филип Јиха има постигнато 14 гола, исто како Лазаров. Нашиов има 39% реализација, а Јиха 41 %.

И, да. И двајцата имаат по 12 асистенции
сеа, прајте ме будала, али пред почетоков ова го викав, дека сме исти со Чешка.

И тие имаат еден world class player, и ние имаме. Преостанатите се класи подоле.

Е сеа, главната разлика ќе биде кој од Кире и Јиха ќе изигра подобро, односно кој ќе биде подобро затворен. Пошто и кај нас и кај нив, СЕ иде преку Кире/Јиха...
--- надополнето: 18 јануари 2012 во 01:26 ---
еве и статистика малку...

Македонија 49 гола - Кире 14 гола + 12 асистенции = 26
Чешка 56 гола - Јиха 14 гола + 12 асистенции = 26

значи пола работа и статистички иде преку нив... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom