- Член од
- 18 април 2010
- Мислења
- 2.662
- Поени од реакции
- 3.573
Kaко?нека ме банираат парментно слободно ..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaко?нека ме банираат парментно слободно ..
Нма врска, со било каква победа идеме. Кој ги вади ова муабетиве не ми е јасноЧекајте,мора со два гола разлика да ги тепаме?Ако е така,сепак ќе ни биде отежната ситуацијата.
Вака со еден гол да се влечеме до крај,би било многу подобро.
Нма врска, со било каква победа идеме. Кој ги вади ова муабетиве не ми е јасно![]()
Нма врска, со било каква победа идеме. Кој ги вади ова муабетиве не ми е јасно![]()
- Со победа над Чешка одиме секако (1-3)
- Со победа на Шведска над Германија, и ние против Чешка одиме како втори во групата и - играме со третиот од А2 (Србија, Полска, Данска, Словачка)
- Со наша победа и победа на Германија против Шведска ќе ни треба гол разлика против Шведска за кој ќе биде второ/трето.. они имаат +4 ние -2 што значи 6 гола ќе се решаваат во последните дуели. Ако завршиме како трето играме со третиот од А група онаа погоре што е напишана.
- Со наша победа и нерешено помеѓу Шведска/Германија тогаш ќе бркаме гол разлика со Германија за 2ро место .. А Шведска оди како прва.
Тоа е тоа накратко ..
Со сите репрезентации треба да играме од другата група, не само со таа што ќе биде трето или второ или слично..