О|ивер シ
Анти.
- Член од
- 14 октомври 2011
- Мислења
- 1.569
- Поени од реакции
- 3.018
Чим Фотос ја отворил темава, тепаме 100 %Ма кој сака нека пише,не победуваме утре,па незнам шо да е.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чим Фотос ја отворил темава, тепаме 100 %Ма кој сака нека пише,не победуваме утре,па незнам шо да е.
не сумТаму си?? Ајде ставај слики што чекаш...![]()
Е во оваа група ни ти Види Фотосе,ни никој не ни помага.Не очекувам ништо да направиме,ќе не тепаат со минимум 15 разлика.
Брат се знае тоа дека ќе биде тесно, кога сме победиле ние асалноиам гаден осет оти ќе биде тесно . прогнозирам нерешено или победа од еден разлика за некоја од репрезентациите. страв ми е најмногу од голманите наши дали ќе имаат ден . ајде со среќа . Напред НАШИ !!!!!!!!!!!!
Мислам дека дечкото си прави една друга финта, секој со свои суеверијаАј оди види дали сум надвор и ела кажи ми![]()
Види фотос, од утре ке биде ова :Клучен за победата ќе биде Види Фотос,,,
Види Фотос утре после победата те прогласуваме за вечен отварач на сите првенства![]()
Јас си имам еден за вакви пригоди веќе долги госдини.... Nokia 3310Ќе си купам и еден крш телефон да не го испокршам новиов.