Фокус: Весникот "Вест" со нов уредник, "Утрински весник" само на интернет

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Браво бе Камче!(y) И веснициве ги собра:oops:.Не ми е јасно како стигнува човеков секаде.Хотелче кај рамстор,зградичка на плоштад(колку има желба,толку ќе си крева,за орцета нема законе),болница,агро комбинати па сега и весници.:cuc: Еве зашто сеуште сме надвор од европа и светот.И после грците,бугарите,албанците ни биле криви. :facepalm:
Али ова е добра работа.Сега откако Камчев ги зема веснициве ќе се растура пропаганда.
а македонскиот народ ќе има и тоа како да си ја голта.:tapp:

Секогаш кога ќе помислам дека Македонциве се колку толку паметни интелегетни луѓе,вакви работи ми го менуваат мислењето..
Малку да те надополнам нема само хотелцина туку КАМ маркетите се негови(самото име казува) исто така и ОРКА ходинк е негова сопственост.Си успеал човекот еден од малкубројните супер милионери во Македонија.Како дошол до ова така негова работа

Се е до шопската, курвичињата и кафанчињата.

Малку да те надополнам нема само хотелцина туку КАМ маркетите се негови(самото име казува) исто така и ОРКА ходинк е негова сопственост.Си успеал човекот еден од малкубројните супер милионери во Македонија.Како дошол до ова така негова работа

Чекајте,вистина е дека и кам маркетите биле негови или????Ако е така,ова не сум го знаел!А богами ако е вистина веќе вратата нема да ја погледнам,а камоли да влезам

Чекајте,вистина е дека и кам маркетите биле негови или????Ако е така,ова не сум го знаел!А богами ако е вистина веќе вратата нема да ја погледнам,а камоли да влезам
Хахаххахахахахахха Епа мислам дека и тој имаше удел или шо знам или пак целосно се во негова сопственмосто.Јас знаев ама за ОРОКА кога дознав !!!! ццц ептен човеков си успеал

Хахаххахахахахахха Епа мислам дека и тој имаше удел или шо знам или пак целосно се во негова сопственмосто.Јас знаев ама за ОРОКА кога дознав !!!! ццц ептен човеков си успеал
орка... ОРце КАмчев:pipi:

А што мислите за новиот дневен весник ДЕН мене ми стои критички настроен ама со усул што се вели :) ?
http://den.mk/

А што мислите за новиот дневен весник ДЕН мене ми стои критички настроен ама со усул што се вели :) ?
http://den.mk/

Добар весник сум го читал поќепати, и цената си е ок.

kako kontratezha na pozicionite vesnici...citaj site osven nova makedonija....koja ponekogas e so avtocenzura......takticki.......sega dobro e so se pojavi Den......malku da imame i drugo mislenje....samo da ne se kako spic....neka bidat profesionalni........a ne da si ja napagjat sopstvenata drzava.........

инаку орце ги има да кам,орка, зк пелагонија.....а не го спомнате и Стопанска банка битола.....човекот е со кавадаречко потекло......многу бизнисмени од тука се појавија способни....е сеа како стекнале имот тое не е моја работа.........
друг е Мукаетов на алкалоид.......исто и Гечев од игм..........ееее кај нас се стануе богат со власта ако си........мора да затвориш друга фирма за да си ја отвориш твојта.....хахахаах...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom