Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Ја че пробам, ама ако умрам вие сте криви...:pos2:

ОК, јас ќе ти баам на гроб.

Месо се бе! Кумунистите те лажат уште.

Имаат вкус на пилешко.

За него е отровна, за нас е халиуциогена хахаха!

Па имаш и гуми за џвакање со вкус на кока кола па не се пијат бе и не се кока коли!

Месо се бе! Кумунистите те лажат уште.

Имаат вкус на пилешко.

За него е отровна, за нас е халиуциогена хахаха!

Него освен аманита мора да има и други...значи треба да ги најдеме сите отровни што растат во македонија...да ги провериме латинските имиња на нет, да видиме што други кажуваат за нив...и еурека!:vozbud:

Па имаш и гуми за џвакање со вкус на кока кола па не се пијат бе и не се кока коли!

Не е битно. Како и да е, вкусни се (и за ручек и за десерт) само повкусни би биле тие другите, поинтересна ќе си ја направиш.

The Magus се пријави дека ќе проба. Он ќе ни каже како е (ако преживе). Ако не Гаро! Дај друго дете!

Него освен аманита мора да има и други...значи треба да ги најдеме сите отровни што растат во македонија...да ги провериме латинските имиња на нет, да видиме што други кажуваат за нив...и еурека!:vozbud:

Имам бе роднини професионални габари, сум бил со нив. Ќе им ја земам литературата и ќе разговарам со нив малку, па и на нет ќе проверам.

Нема каде да бегааат (мухухухахаха!)

Не е битно. Како и да е, вкусни се (и за ручек и за десерт) само повкусни би биле тие другите, поинтересна ќе си ја направиш.

The Magus се пријави дека ќе проба. Он ќе ни каже како е (ако преживе). Ако не Гаро! Дај друго дете!

Во случај да не преживеам...ќе ме повикувате, духо мој, за да ви кажам дали била отровна или не...ахахахаха:pos2:

Не оти ќе пробам, че му ја дам на комшијава на хероин шо е...

Во случај да не преживеам...ќе ме повикувате, духо мој, за да ви кажам дали била отровна или не...ахахахаха:pos2:

Абе да ги најдеме прво, после лесна е. (на Пиповски ќе му ги дадеме да ги дава на кучиња хехехе)

Го наебале печуркиве оваа сезона:vozbud: , еве и ја се пријавувам како тестер :pos2:да му прам друштво на Магус =)

Го наебале печуркиве оваа сезона:vozbud: , еве и ја се пријавувам како тестер :pos2:да му прам друштво на Магус =)

Благодарам на подршката...ах каде е останатата радознала младина...:nesum:
Ние ќе се жртвуваме, за останатите да уживаат...саааамо ако не ни изградите споменици на плоштад...:vozbud:

Ние ќе се жртвуваме, за останатите да уживаат...саааамо ако не ни изградите споменици на плоштад...:vozbud:

На плоштад не ама во паркчето во некој санаторуим за зависници да! хаха

На плоштад не ама во паркчето во некој санаторуим за зависници да! хаха

хахахах добра ти е идеава...или да оформите некое нео-хипи печуркасто движење во наше име...:vozbud:

Јас ќе те братам од отаде превезот на душите.

Абе да ги најдеме прво, после лесна е. (на Пиповски ќе му ги дадеме да ги дава на кучиња хехехе)

Ма, на тој морлок ланата ќе му дадеме.

Браос, таќе требе!

Еден ден, ќе биде биде и тоа, само вие напрајте херојски подвиг со МК печурките.

А јас оттука, ќе ви пишам за јапанските печурки, имам сеанса со нив, вечерва, со една јапанка, која се занимава со натур-демонологија и проучување на навиките на когитсуне призраците!

Треба да работиме на ограничување на пробивањата на превезот преку магијски ритуал, преку комбинирање на Wicca nature spirits и Cogitsune blood magic - mix of white and dark.

А за тоа треба комбинација на природен даунер и апер, а она тврди дека е најдобро комбинација на маитаке, вараитаке и шибиретаке.

Ваљда нема рикнеме вечер. Тамам петок, цела ноќ, а интересно она ритуалите ги покриена/замотана со тенка бела газа, прозирна (згодничка е), па, ако се пројде, верувам дека за да се завцрсне ритуалот (бидејќи инволвира когитсуне - кои се познати по сукубалните карактерни особини, ќе падне здрава теслачина).

Некои печурки се пробуваат само еднаш.

А јас оттука, ќе ви пишам за јапанските печурки, имам сеанса со нив, вечерва, со една јапанка, која се занимава со натур-демонологија и проучување на навиките на когитсуне призраците!

Какви се тие јапонски? Им го знаеш латинското име? И ајде те чекаме утре да раскажеш ;)

Иначе на кратко да ви пишам, ме мрзи да ве цитирам, а ви го видов муабетот на неколку страници. Значи, печурки не се месо и немаат ни приближно таков укус, баш спротивно - одвратни се, имам неколку пати повраќано, ама ова само кога сирови ги јадеш (што ич не е препорачливо затоа што тогаш содржат најмногу токсични материи), додека у ручек зготвени, се навистина вкусни, но нели вкусот е индивидуална работа, па нема потреба да се дискутира околу тоа.

А иначе коа планирате дегустирање, и јас ве дружам. ;) Не е ништо страшно, малку се повраќа и потоа почнуваат халуцинации ;) Само додека да ја одредиш вистинската потребна доза за твојот организам, мора да пробаш повеќе пати по малку, оти во поголема доза и плус сирови, можат да предизвикаат и смрт, арно ви викал старчето таму пред некоја страна, сепак отровни се ;)
И еве ви листа на отровни печурки: ТУКА.

Некој ќе умре, и нема да биде смешно.

Еден ден сите ќе умреме и ќе биде сеедно...:toe:

Вистинското прашање е како ќе живееме...

Се надевам дека нема у скоро време да видам некој од вас кај матурантите у весник...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom