Дрога ( Наркотични дроги )

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Ако имаат дозвола.

А покрај брокула во крем супата(од печурки) може и малце фиде.:helou:

Ако имаат дозвола.

А покрај брокула во крем супата(од печурки) може и малце фиде.:helou:

Какви дозволи бе, немаат они ни лични карти...

Види, фидето лошо ми влијае. Халуцинирам. Претерано.
Препорачувам бибер.

Isto vinovna e!
Ako si soucesnik vo ubistvo isto kako da si go povlekol ckrapaloto na pistolot!

Kako rece Gruevski:
Droga, ne blagodaram, (si imame)!

Isto vinovna e!
Ako si soucesnik vo ubistvo isto kako da si go povlekol ckrapaloto na pistolot!

Kako rece Gruevski:
Droga, ne blagodaram, (si imame)!

Ако, не те убива она директно. Нема гревови на душа она...

(пази MIKI1 да не ни сполета од некаде)

Uzivaj i ti!

Iiiii, abe, japanska pecurka rulllzzz!

Smart ass: maitake (dancing mushroom), waraitake (laughing mushroom), o-waraitake (big laughing mushroom), odoritake (jumping mushroom), shibiretake (numbing mushroom)!

Zey rulllzzz!

Uzivaj i ti!

Iiiii, abe, japanska pecurka rulllzzz!

Smart ass: maitake (dancing mushroom), waraitake (laughing mushroom), o-waraitake (big laughing mushroom), odoritake (jumping mushroom), shibiretake (numbing mushroom)!

Zey rulllzzz!

Јас имам луѓе што се занимаваат со габи. Ќе земам некоја книга од нив и же ви кажам дали има меџк машруумс хиир, и кои се секако хехе...

Jok, тебе нек ти кажат, најди ги, порбај ги, истрипај, па филингот пренеси ни го тука...тоа така се прави.

Jok, тебе нек ти кажат, најди ги, порбај ги, истрипај, па филингот пренеси ни го тука...тоа така се прави.

Јас не јадам месо, вие ќе пробате хехехе

Јас имам луѓе што се занимаваат со габи. Ќе земам некоја книга од нив и же ви кажам дали има меџк машруумс хиир, и кои се секако хехе...

Има...само се претставуваат како отровно, во иста корпа со отровните се ставаат(па за одредени луѓе можеби така е подобро...)...во една прилика го прашав еден старец, добар познавач на печурки за аманите мускариа, дали ја имал сретнато, каква е...и ми рече дека ја имал сретнато ама да знам дека е многу отровна(хехехех демек, ама и тој од кај да знае шо чудо е таа).

Печурките не се месо бе ајмана!

Месо се бе! Кумунистите те лажат уште.

Имаат вкус на пилешко.

Има...само се претставуваат како отровно, во иста корпа со отровните се ставаат(па за одредени луѓе можеби така е подобро...)...во една прилика го прашав еден старец, добар познавач на печурки за аманите мускариа, дали ја имал сретнато, каква е...и ми рече дека ја имал сретнато ама да знам дека е многу отровна(хехехех демек, ама и тој од кај да знае шо чудо е таа).

За него е отровна, за нас е халиуциогена хахаха!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom