Во случај да не преживеам...ќе ме повикувате, духо мој, за да ви кажам дали била отровна или не...ахахахаха:pos2:
Не оти ќе пробам, че му ја дам на комшијава на хероин шо е...
Јас ќе те братам од отаде превезот на душите.
Абе да ги најдеме прво, после лесна е. (на Пиповски ќе му ги дадеме да ги дава на кучиња хехехе)
Ма, на тој морлок ланата ќе му дадеме.
Го наебале печуркиве оваа сезона

, еве и ја се пријавувам како тестер :pos2:да му прам друштво на Магус =)
Браос, таќе требе!
Благодарам на подршката...ах каде е останатата радознала младина...:nesum:
Ние ќе се жртвуваме, за останатите да уживаат...саааамо ако не ни изградите споменици на плоштад...
Еден ден, ќе биде биде и тоа, само вие напрајте херојски подвиг со МК печурките.
А јас оттука, ќе ви пишам за јапанските печурки, имам сеанса со нив, вечерва, со една јапанка, која се занимава со натур-демонологија и проучување на навиките на когитсуне призраците!
Треба да работиме на ограничување на пробивањата на превезот преку магијски ритуал, преку комбинирање на Wicca nature spirits и Cogitsune blood magic - mix of white and dark.
А за тоа треба комбинација на природен даунер и апер, а она тврди дека е најдобро комбинација на маитаке, вараитаке и шибиретаке.
Ваљда нема рикнеме вечер. Тамам петок, цела ноќ, а интересно она ритуалите ги покриена/замотана со тенка бела газа, прозирна (згодничка е), па, ако се пројде, верувам дека за да се завцрсне ритуалот (бидејќи инволвира когитсуне - кои се познати по сукубалните карактерни особини, ќе падне здрава теслачина).