ЕП во ракомет 2012 - група Б (Ниш)

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Кој три репрезентации ќе одат во втората фаза?

• Вкупно гласачи
    193
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што прочитав некаде на нетов, доколку изгубат Германија од Шведска, а ние изиграме нерешено ние одиме понатаму бидејќи би имале подобра гол разлика (би останале на -1, а Германија моментално има -2 така да дури би им се и зголемил минусот) и би продолжиле со 2бода земени од Шведска и Чешка :)
Те излажале друже, меѓусебен дуел се гледа :)
Доста математики, единствена опција за понатаму ни е ПОБЕДАТА!

Те излажале друже, меѓусебен дуел се гледа :)
Доста математики, единствена опција за понатаму ни е ПОБЕДАТА!
Како што прочитав така и пренесов извинете за лажгата :D
Иначе сами си ја кроиме судбината... Да се биде или НЕ :cool:

Добро шо е со Швеѓаниве, многу лошо играат денес :о

Овие како некои други Швеѓани да се, а и не ми е јасно зошто брани овој Паличка, сеуште топка не фатил. Нека го стават тој со нас што бранеше.

Не е можно која среќа ја имаат германциве со одбиените топки.. :mad:

Овие како некои други Швеѓани да се, а и не ми е јасно зошто брани овој Паличка, сеуште топка не фатил. Нека го стават тој со нас што бранеше.
Го одмара нека побрани и он греота е според ова да не игра со втор тим Шведска

Море море гнаси луѓе еј. Ех колку ќе ми биди ќејф да тепаме вечер и мочковциве да влезат понатаму со 1 бод исто колку и нас и после да отпаднат. Па да ги видам после нека се заебаваат. Курташак си играат а бараат поддршка. Нека тепаат па миниум 3 бода ќе имаат загарантирано а со наш пораз и 4. Вака 1 или 2. Реков најдобро со 1 па нека свират после :mad:

Германците никаде ги немаше а сега 4 бода ќе однесат во следната фаза. Глупи Швеѓани :mad::mad:

Место да бидеме горди што ваква моќна репрезентација ја доведовме до очај и со малку спортска среќа ќе ги победевме,ние бараме изговор во слабата игра на швеѓаните. Па бидете спортсмени,се гледа дека Германците се надмоќни во секој поглед. Германски менталитет е тоа

Швеѓаниве во напад ОК играат, али одбрана КАТАСТРОФА, еден напад не се одбранија!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom