Календар - Пелистерка 2012

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување
Девојките некому ќе му се свиѓаат некому не ама фотките се профи во секој поглед и по квалитет и по сценографија.

Мене не ме одушевуваат моделите ама за календарот не можам еден негативен збор да најдам, постигнале светско ниво на квалитет.

Им покажаа на Playboy MK како треба да се игра... а не овие неспособни, не можат да најдат по едно чупе месечно за наслован. Овие од ЛеПистерка со три во едно :)

Браво, ептен профи и светски изгледа. Драгана, Лоба и Иванна си се топ, посебно првиве две.
Е да, фали Маријана. :)

Многу ме бендисува календаров. Девојкиве се преубави и дефинитивно професионално се работело на календарот. (y)

Лоба и Драгана....Ммммм Божиќен подарок кој ќе го скинам со заби и после може слободно Дедо Мраз до крај на животот да не ми носи подароци! :drk::drk::drk:
--- надополнето: 23 декември 2011 во 20:10 ---
Чуприна има најдобро испаднато .. ;)

Не заебавај цицињата на Лоба во досега невидено издание...Лоба рулз! :drk:(y)

Плејбој : Лезбејката и Скелетон , Пелистерка Календар : Лоба , Чуприна и Иваннннна. Секоја чест за девојките кој конечно срушија по некој стереотип за разголување со исаф мислам дека во МК немало сличен календар па и затоа се крева многу галама околу фотките. Од мене имаат (y).

Лоба е најдобра. Го барам календаров по продавници

Што к*р бара оваа Иваннннннна меѓу овие 2 ? :/
Иначе Викторија Лоба (y)

п.с Кај може да се најди календаров ? :D

И јас се запрашав истото кога првпат видов дека и она се сликала. Инаку не ми се допаѓа, оти ми има коњски сурат некако, башка понашање ... ѕвезда у залезу.

Мало разочарување, календарот е црно-бел...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom