Кајгана Paintball во Скопје!

• Креатор на темата Креатор на темата Devilking
  • Време на започнување Време на започнување
Ova e nova rabota u Skopje, site skopski fraeri mora da ja probaat da vidat kolku gi biva ili vrska nemaat od pukanje :)

Ајде бе Админи против Јузери........... ама сите 5000 јузери против тие 5-6 админи :pos::pos:......море ај и модераторите нека бидат од ваша страна

п.с. А пушките рафални се ? :):)

Да ме известите ако се собирате!Јас ќе стојам на страна и ќе пукам сеир.:pipi:

Кој го држи пејнтболиштево?
Нели имаше уште едно на саем, или така нешто...
Бај д веј, го видовте теренот? Јас очекував барем повеќе трева/слама/препреки, а не воздушни бариери. :)

Ja sum za pait ball vo sabota!
Ajde turnir 7x7 admini so juzeri.
So toa shto acid-e ke go srkate babushot ko nikad do sega :)

Еј а да не има некое глупо правило како да речеме само на тие над 18год да им биде дозволено или така нешо

DuFFy напиша:
Еј а да не има некое глупо правило како да речеме само на тие над 18год да им биде дозволено или така нешо

Такво правило не постои...!!

JA SUM ZA ... a za takvo pravilo pojma nemam ... mislam deka nema :)

DuFFy напиша:

ej stvarno, ima takvo nesto??? lele ako ima...:nerv: :nerv: :nerv:

Emma напиша:
ej stvarno, ima takvo nesto??? lele ako ima...:nerv: :nerv: :nerv:
Колку што знам нема...мислам дека не би требало да има....кој би ја играл тогаш :kez:

Nema pravila be so vi e!?!!! Samo da ne gi dupnuvate barierite :P
A inace Acid, vozdushnite barieri se posigurni i po meki od betonot i kolite na saem! :)

Narcis_f напиша:
Nema pravila be so vi e!?!!! Samo da ne gi dupnuvate barierite :P
A inace Acid, vozdushnite barieri se posigurni i po meki od betonot i kolite na saem! :)
Да, ама не е „филм” да играш со воздушни бариери.. Подобро да се донесат некои „крнтии” кои би ја имале истата намена, па некоја грмушка, па слама, па некоја карпа.. Така е дефинитивно по „филм” :)

Zbratko напиша:
Ja sum za pait ball vo sabota!
Ajde turnir 7x7 admini so juzeri.
So toa shto acid-e ke go srkate babushot ko nikad do sega :)
Сабота може, ама после 17 сум слободен. Ќе правиме една партија?
Narcis_f, колку што можам да приметам, ти имаш некоја поврзаност со пејнтболиштето (или се лажам?) - ќе средиш за термин?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom