Фан Клуб: Хрватска

• Креатор на темата Креатор на темата Ѕвер
  • Време на започнување Време на започнување
А дали има некој слушнато за некоја истрага против неколку репрезентации за местење на натпревари.. Во нив слушнав биле и Хрватска и Србија.. Им се заканувало и отстранување од Европското..
Што нема да направат Англичаните да ја однесат Англија на европско.. Само не знам колку е вистина ова..

Pozdravljam vas dje4aci HRVATSKE !!! I pokraj toa so sum si MAKEDONEC sepak HRVATSKA ne samo kako reprezentacija, ama i kako drzava i poim mnogu me pali i vozbuduva ... Ocekuvam mnogu, mnogu od niv sea na EVROPSKOTO !!!* :):)

***Bijelo-Crvena Boja Hrvatska, Igarjte Za Nju Nasu Voljenu, Jer Jace Kuca To Srce Vatreno ***

ocekuvaj ti ama dzabe ti e,bez ciganot eduardo nisto nema da napraite...

tipuvam: 2 porazi i edna neresena a vkupno hrvatska kje dade 3 gola,eden od penal,eden kje dade srna a eden niko kovac.........penalot ne znam koj kje go puca ama nema ni da e vazno poso togas debelo kje gubi od deutschland.....

ocekuvaj ti ama dzabe ti e,bez ciganot eduardo nisto nema da napraite...

tipuvam: 2 porazi i edna neresena a vkupno hrvatska kje dade 3 gola,eden od penal,eden kje dade srna a eden niko kovac.........penalot ne znam koj kje go puca ama nema ni da e vazno poso togas debelo kje gubi od deutschland.....

Hehehehehe ... Dobro uste kolku luge ja ke treba da ubeduvam deka HRVATSKA ima tolku mnogu jaki igra4i, so otsustvoto na EDUARDO nema ama voopsto da se oseti. Da ti kazam ja tebe najiskreno, ama voedno i na site ostanati, ja stvarno mnogu go cenam EDUARDO oti i ne e taka los, ama fudbaleri od drugi zemji koga zemaat drzavjanstvo i igraat za drugi reprezentacii stvarno mnogu mrzam (takov e i slu4ajot so EDUARDO). I site posle mi vikat: Da ne zemase HRVATSKA igra4i od BRAZIL nemase da bide nisto od nea. E sea koga EDUARDO se povredi (a toa mene bas milo mi dojde), ke vidi, ama i ke se uveri cel svet deka ne e EDUARDO samo HRVATSKA, tuku za taa reprezentacija igraat i drugi igra4i (HRVATI koi ne se naturalizirani). Ako gleas redovno fudbal, sigurno vide deka KLASNIC se vrati posle povredata i odma postigna 2 gola na 2 utakmici po red. A tuka veke da ne gi ni spomenuvam PETRIC i OLIC (ovoj vtoriot se povredi i neam 4ueno do koga ke otsustvuva) koi se TOP-STRELCI za svoite ekipi. Taka da ovaa povreda na EDUARDO ke i dade prostor i sansa da se pokaze HRVATSKA kakva e bez nego, a jas znam i sum siguren deka ke bide - MNOGO BOLJA !! A toa so go imas spomeneto za tie dvata porazi i neresenoto, znaj deka nema TEORETSKI SANSI da se slu4i, za toa ne mi se ni diskutira ... !!!* ;)

*** Bjelo-Crvena Boja Hrvatska, Igrajte Za Nju Nasu Voljenu, Jer Jace Kuca To - SRCE VATRENO ***

што е ова бе хрватска ај отворете и тема за србија ние хрватска ли сме или Македонија?

што е ова бе хрватска ај отворете и тема за србија ние хрватска ли сме или Македонија?

Hahahahahahaha ... Dobro bre zlaten, ako tolku mnogu ti si mi bil PATRIOT, idi na forumov za fanatici na MAKEDONIJA (ako uopste ima, oti ne sum proveril, a i ne me interesira) i tamu falete si ja MAKEDONIJA i prasujte se so sme : MAKEDONCI ili ne znam ti tamu sto. Ama te molam nemoj da mi ja vregas HRVATSKA zaradi toa, oti drugive zemji ne ni se nam krivi so i nie samite ne si znaame so sme, a forumov e : FAN CLUB HRVATSKA (ako si pro4ital). Poradi tebe (a i sli4ni drugi kao tebe) se oddale4ivme od temava so e dadena na forumov ... !!!* :smir::smir::smir: ;)

Епа ај тогаш со среќа и да ги изгубите сите утакмици...

Епа ај тогаш со среќа и да ги изгубите сите утакмици...

Heheheheheheeeee ... MNOOOOGU SMESNO :pos2: !!! Fala ti za posakanata sreka, ama HRVATSKA so e najbitno da ti kazam u edna vakva situacija - TAA U4ESTVUVA na sekoe Evropsko i Svetsko po red ... Nesto so i pretstavuva VE4EN SON na MAKEDONIJA (a toa ke prodolzi i vo idnina).

Samo edna mala komparacija da ti dadam pomegu izjavite na MAK. i HRVAT. novinari posle dobivanjeto na kvalifikaciskite grupi (za bilo koe reprezentativno natprevaruvanje)...

Hrvatot : I NAKON STO SMO DOBILI SKUPINU, SVI IZ HNFa (Hrvatska Nogometna Federacija) SU IZJAVILI DA 2. MJESTO JE ZAGARANTIRANO, AL' BORIT' CE SE ZA 1. ... :vozbud:

Makedonecot : I POSLE ZDREPKATA, NASITE FUDBALERI KE SE OBIDAT DA STIGNAT BAREM DO MESTOTO KOE VODI VO BARAZITE, NO SEPAK OD REALEN ASPEKT GLEDANO TIE KE IGRAAT ZA STO POVISOKO RANG MESTO NA NASATA ZEMJA NA LISTATA NA FIFA ... :tapp:

Добро де, не реков ја ништо за Македонија. Ама од сите останати држави кај ја најде баш Хрватска, леба ти?

Добро де, не реков ја ништо за Македонија. Ама од сите останати држави кај ја најде баш Хрватска, леба ти?

Ja najdov tokmu HRVATSKA mozda oti samo ona otisla od site BIVSI YU DRZAVI ot kaj FASISTITE u II Svetska Vojna (a ja iam averzija sprema evrei i crnci i toa mnogu, van kontrola). Ama i bidejki samo ona i CRNA GORA ostanaa zemji koi iska4aat na JADRAN (a ja go obozavam, a i poubaviot del od moreto go imaat tie, za ostrovi da ne zboram :):) ). A najvazno e toa so HRVATSKA e gordost na BALKANOT (barem koga zborime za fudbal) ... !!!*

VELIKI POZD. DO TEBE :smir: :smir: ;)

Ja najdov tokmu HRVATSKA mozda oti samo ona otisla od site BIVSI YU DRZAVI ot kaj FASISTITE u II Svetska Vojna (a ja iam averzija sprema evrei i crnci i toa mnogu, van kontrola). Ama i bidejki samo ona i CRNA GORA ostanaa zemji koi iska4aat na JADRAN (a ja go obozavam, a i poubaviot del od moreto go imaat tie, za ostrovi da ne zboram :):) ). A najvazno e toa so HRVATSKA e gordost na BALKANOT (barem koga zborime za fudbal) ... !!!*

VELIKI POZD. DO TEBE :smir: :smir: ;)

е па иди тогаш у Хрватска и земи државјанство и не се враќај у Македонија не ни требаат вакви предавници и непатриотски луѓе и без оглед на тоа колку Македонија е слаба у фудбал увек ќе навивам за Мак. а не како тебе предавник

dobro de,ne go napinjajte,ako naviva za nekoj drug ne znaci deka treba da si ide od drzavava.......

pozz ,druze, i ja imam antipatija prema evrei pogotovo,prema crnci ne tolku,ama gi preziram crncite od amerika i od anglija......

jadranot pogotovo se ceni,ama uste pojse devojcice hrvatske..........

е па иди тогаш у Хрватска и земи државјанство и не се враќај у Македонија не ни требаат вакви предавници и непатриотски луѓе и без оглед на тоа колку Македонија е слаба у фудбал увек ќе навивам за Мак. а не како тебе предавник

E dobro bre drugar ovde ako ne si ja veli4am i ne govoram sve najubavo za HRVATSKA, kade na drugo mesto ... A forumov ja kao so citam (se nadevam deka ne me lazat o4ive) si pisuva - FAN CLUB HRVATSKA

Za da znaes kolku mnogu nekoi luge ja sakaat i obozavaat HRVATSKA slusni ja pesnava od koja staiv link ponagore !!

A i najiskreno da ti kazam uopste ne sum patriot oti do nekade i se sramam so sum MAKEDONEC, a sekoe leto koga idam na odmor se pretstavuvam pred drugite luge kao SRBIN (naj4esto) ... !!!* :helou:

dobro de,ne go napinjajte,ako naviva za nekoj drug ne znaci deka treba da si ide od drzavava.......

pozz ,druze, i ja imam antipatija prema evrei pogotovo,prema crnci ne tolku,ama gi preziram crncite od amerika i od anglija......

jadranot pogotovo se ceni,ama uste pojse devojcice hrvatske..........

Druze milo mi e so ni se poklapaat mislenjava u vrska so najubavata zemja u EVROPA (dobro malce preterav, na Balkanot :) ), a i curive tamu se stvarno BOMBI, par4e do par4e,zalak do zalak ... Ama letovo si ima i MADJARKI, SVEGANKI, CEHINJI, ITALIJANKI, GERMANKI ... I koga seto toa ke se pomesa so lepotata DALMATINSKA, sekoe leto se dobiva - TOP COMBINATION ... !!!* :helou: :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom