Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
До сега имам слушнато само добри и позитивни работи за Циривири па ме интересира какво е вашето исуство од кај него. Имам поголем проблем и вака ми изгледаше сериозно и искрено човекот би се препуштила на лечење кај него ама друго е кога ке слушнеш од некој што е лечен кај него нели?

ѕвер е
спремен ептен
на комшика братот син или така нешо
јас не го знам лично ама мислам мајка ми одеше кај него за нешо (ќе ти пишам покасно) и многу задоволна

Јас бев кај него пред неколку дена и е многу сериозен што многу ми се допаѓа за разлика од другите кои си играат мајтап и кажуваат вицови демек мене до виц ми е дојдено. Кажа што е работата и што ке прави он додека се согласуваме, не викна на 27ми кај него да објасни подетално вака изгледа фер и искрен човекот.

Ve molam ako imate iskustvo so nekoj dobar dermatolog pisete go

Приватно или државно? Од државното најискрено не сум задоволен :( Отидов за еден проблем станаа 100 :mad:. Ако сакаш на приватно јас би ти го препорачал Др. Анчевски, имам доста добро искуство со него, и доста ми помогнал во врска со дерматолошки проблеми :) 3216608 се закажува, секој пон и вто прегледува он лично, останатите денови другите доктори :)

Promedika sproti Ramstor
Dr Ivana Pangovska
Pregledot e 80 den so uput od maticen lekar. Se zakazuva i ona ti kazuva sto treba da ispitas, zatoa sto bez prethodni rezultati od ovie ispituvanja ne smee da dava nikakvi terapii.
Ne sum imal problemi no gledam na mnogu zenski sto gi znam i ima pomognato.

Sent from my Samsung Galaxy S3

Зависи за што ти треба, имаш јаки дерматолози и на клиника, колешка моја беше за еден проблем со алергиски дерматитис и препишаа терапија за 2 недели и се исчисти кожата.

Ако ти е козметолошки проблем иди кај Светлана Костиќ.

Др. Предраг Пешиќ во ДЕРМА МЕДИКА. Тој ми ги излечи на мене акните.

Овие кои што ќе ти ги набројам се доктори кои што ги познавам и лично, а со некои имам и искуства (позитивни). Не знам за каква проблематика станува збор, ама еве некои добри дерматолози; Нина Цаца- Билјановска, Наташа Јаковљевиќ кои работат во државна. Овие две ми делуваат како најеминентен кадар од таму, инаку еве ја листата на повеќето дерматолози, со тоа што се закажува претходно.
Приватно, д-р Светлана Костиќ Петрушевска (веднаш позади зелено пазарче), и Николина Лазаревска која работи во Медикоз (Дебар Маало). Сите се одлични. :)

некој да сподели позитивни искуства со приватни кожни лекари во Скопје. Резулати кои ги имал , цена на прегледи , цена на продукти кои му биле препорачани да ги користи и слично . Може и по приватна порака .

Ќе го замолам некој да каже мислење за Др. Александар Кандикјан!Дали некој бил и како е задоволен од него?Неможам ништо да најдам за него по нетов,па поради тоа би сакал да прашам за искуства.

Поздрав..Ај ако можете да ми препорачате добар онколог во Онкологија..Моментално одиме кај една прилично млада докторка Др Маја Попова?

Zdravo, ako nekoj znae da mi preporaca dobar ginekolog vo Shtip? :)

Богами со ваков аватар, може и ја вондредно медицина да упишам и да се преселам у Штип...

а да не бидам офтопик:
http://www.organdziski.com/za_nas.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom