Exit Festival 2012, 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
new_yorker , фала на исцрпниот одговор, ама кажи ми дали многу ќе ме ољупи ако за 5те дена си најдам приватен смештај, надвор од кампот. Никогаш немам кампувано до сега во животот, немам ниту опрема, а и прилично сум висок и сакам на крајот од денот да испружам нозе на широк кревет :D. Видов неколку понудени хотели/мотели/апартмани на официјалниот сајт и не се многу скапи, ги има хотелчиња со посебно купатило и кујна од по 15-16 Евра ноќевање и плус имаат нагласено дека повеќето не се претерано оддалечени од тврдината, па не би коштало многу и со такси да се возиш на концертите.

И кажи ми го уште ова - Може ли да си земам влезница за сите настапи, ама само на Денс стејџот ?

new_yorker , фала на исцрпниот одговор, ама кажи ми дали многу ќе ме ољупи ако за 5те дена си најдам приватен смештај, надвор од кампот. Никогаш немам кампувано до сега во животот, немам ниту опрема, а и прилично сум висок и сакам на крајот од денот да испружам нозе на широк кревет :D. Видов неколку понудени хотели/мотели/апартмани на официјалниот сајт и не се многу скапи, ги има хотелчиња со посебно купатило и кујна од по 15-16 Евра ноќевање и плус имаат нагласено дека повеќето не се претерано оддалечени од тврдината, па не би коштало многу и со такси да се возиш на концертите.
И кажи ми го уште ова - Може ли да си земам влезница за сите настапи, ама само на Денс стејџот ?
Кампот на егзит не е ко секој друг камп по фестиваливе ширум Европа. Земаш само најнеопходни ствари и тоа е тоа, инаку ќе останеш и без нив на крај. Сум го поминал егзит 5 пати така да и повеќе од јасно ми е што и како се дешава таму. Камп не е за секој, реално освен ако немаш кеш и мораш да одиш таму.

Карта купуваш за цел фест или за еден ден, стрикно за една сцена нема, зошто нема логика.

Ако ви треба приватен смештај, контакт во пм. Цените се движат од 15/20 евра за ноќ па нагоре. Зависност од местоположба на апартман итн. Комплет со апартманот следува и дилер :icon_mrgr:
позз

Добро, а mans друже чим веќе имаш искуство и стаж, ај објасни ми го ова :

- Петдневни влезници - 3.500 ден.
- Редовна цена на влезници - 7.200 ден.
http://www.exitfest.org/sr/ulaznice

Fuck logic ми е ова некако :confused: ?! Сакам кажам, не знам речам ..

Добро, а mans друже чим веќе имаш искуство и стаж, ај објасни ми го ова :
- Петдневни влезници - 3.500 ден.
- Редовна цена на влезници - 7.200 ден.
http://www.exitfest.org/sr/ulaznice
Fuck logic ми е ова некако :confused: ?! Сакам кажам, не знам речам ..
Ова се најверојатно цени за луѓе кои првпат доаѓаат на егзит, бидејќи ние кои одиме од поодамна добиваме секоја година пораки за карти по цена од некои си 3000 и нешто денари. Така да одам по таа логика и мислам дека затоа се и овие цени.

Оваа година не знам што и е и на Југотон и на Егзит. Одам веќе 4 години, првите години пакетите од југотон беа околу 4.500 ден (повратна карта со автобус, фестивалска карта и кампување), полани и лани беа 3.000ден (!!!) пошо демек си стар посетител. Оваа година, за старите посетители со early bids попустот, вкупно фаќаше околу 6.000 денари. Е како бе лани сум одел за 3000, оваа година 6000. ЗИГЕТ ХИР АЈ КАМ

ќе има годинава аплицирање за волонтери ?

АЈДЕ ПРОДИЏИ НА 12ти ЈУЛИ , БЕЛГРАД!! Леле како ме освежи сабајлево веста, неам зборои :D

АЈДЕ ПРОДИЏИ НА 12ти ЈУЛИ , БЕЛГРАД!!
мислиш Нови Сад :)
...мене ме израдува што скоро сите диџеи шо сакам да ги слушам у живо ќе доаѓаат, UKF X- BASS , профи! уште Bassnectar ми фали :D

Се знае нешто околу аплицирањето за волонтери ?

Давид Гета, Марк Најт и Стив Ејнџело - најнови имиња на Денс стејџот. Лепо, лепо .. (y)

Има некој на форумов што иде на Егзит? :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom