Exit Festival 2012, 12-15.07.2012

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
https://www.facebook.com/exit.festival

Combing soul, punk and Beth Ditto’s incredible vocals, Gossip proudly returns to the Main Stage on Thursday 12 July 2012, bringing with them their extraordinary dance energy.

We are extremely proud to announce Australian band Wolfmother will be performing their exhilarating brand of no nonsense rock on the Main Stage, Sunday, July 15, 2012.

Exit промо акцијата уште недела дена
by Exit Makedonija on Wednesday, February 8, 2012 at 10:51am

Exit Festival, најголемиот и најпознат музички фестивал во југоисточна Европа оваа година ќе се одржи од 12. до 15. јули на волшебната Петроварадинска тврдина во Нови Сад, Србија.
Ве потсетуваме дека големата акција за промо влезниците за Exit трае уште само недела дена.

424879_10150594868618938_330658813937_9194946_502308242_n.jpg

Во понудата се најдат пакетите:
• Пакетот за Tribe (круг на привилегирани посетители, во кои влегуваат сите оние што во изминативе четири години купиле влезници за фестивалот) по цена од 3.030 денари. На овие верни купувачи Exit им подарува место во кампот, како и превоз.
• Фестивалски влезници по промотивна цена од 3.030 денари, за новите купувачи
• Премиум пакет - 6.150 денари. Пакетот ги содржи: влезницата, место во кампот, како и превозот. Од 16. февруари престанува продажбата на Tribe пакетите, а цената на влезницата ќе биде поголема. Премиум пакетите ќе бидат во понуда до самиот фестивал.

Потврдени имиња за овогодинешниот Exit се: New Order, The Gossip, Wolthmother, Luciano, Reboot live, Kenny Larkin, Robert Dietz и Maayan Nidam.

Влезниците и пакетите за Exit 2012 ќе можат да се купат само на единственото официјално продажно место во Македонија - Југотон Рекордс, Градски тргивски центар, Скопје.

Повеќе информации на:
www.exitfest.org
www.facebook.com/exitmk

Exit 2012. – 12.-15.07.2012.
Петроварадинска тврдина, Нови Сад

Јас сум разочаран, максимално разочарам, егзит те мењам за бум

Ми се оди првенствено за Wolfmother и малку за New Order, ама ќе почекам. Ако донесат некое име кое ќе ме бендиса ќе испоштувам, инаку не се закренувам до Н. Сад за овие две имиња.

Малку се разочарав за Ганс енд розес ама сеуште типувам на Блур :)

Добро почнаа со Richie Hawtin и Art Department, не им требаше ова со G'n'R.
Подобро клошарине RHCP да ги донесоа веќе кога носат бендови за влажнење млади путки.

reboot, richie... ПАРТАЛИ.. некој да ми каже агенција што нуди смештај у близина на фестивалот некој апартмани???

Е шо нема да прочита човек, ГНР не им чинеле :rolleyes:
Што има врска што не е стариот бенд, Аксл е Аксл, се уште има моќен глас, растури(ја) во Белград кога беа, жив ќе се изедам што не се организирав тогаш да отидам

некој да не знае колку кошта превоз и кај да барам ефтини апартманчиња у близина??

Avicii, TheeRealFDHC и TEEDinosaurs на денс.
Plan B на мејн најавени сега.

Најдобриот фестивалски провод е во големо друштво. Ако вашата екипа сеуште не набавила влезници за Exit, пребројте се, бидејќи од 19. март веќе стартуваше акцијата 4+1. На сите 4 купени влезници Exit петтата ја подарува бесплатно, со сместување во Exit вилиџот за сите вас! Акцијата трае до 15. април.
http://soundcloud.com/passwordproduction/exit-4-1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom