macedon89
Провокатор по вокација
И мене ме избраја за волонтер.Кој од вас ке биде волонтер на егзит?
Сите што не избраја може да се организираме и да одиме заедно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ме избраја за волонтер.Кој од вас ке биде волонтер на егзит?
Абе ви стигна некој друг мејл со некакви инструкции? Мене последен ми е тој со договорот што е.Па претпоставувам сите што сте одбрани за волонтери ќе одите со автобус на 8ми јули вечерта, така да веќе сме собрани![]()
не, како кај нас е.A skapo li e tamu znae li nekoj ceni odprilika ??
Нови Сад е поскап од Белград, па сега види ти дали не е скапо.A skapo li e tamu znae li nekoj ceni odprilika ??
Понудата е уште “скромна“ во секој случај е рано. Ама Егзит е нешто шо ќе го памтиш долго. Тврдината е огромна и прекрасна. Погледот од најгоре врз целиот Нови сад е феноменален. Од стејџови да не зборам 20+. Од мејн стејџ кај шо се собира најголемиот број на луѓе, до огрномната и еуфорична денс арена со ултра откачени издрогирани технаџии, до реге стејџот и чилање на тревата, прекрасен поглед на нови сад со електро-инди на електрана, со сите подзаборавени но предобри бендови на фјужн и мене омилените скриени мали стејџови deep into the fortress. Спиење во кампот е must за мене оти уште толку додава на целото искуство.Ај искуцајте два реда (тие што сте биле предходните години нормално) околу Егзит ? Му се стрвам нешто годинава. Видов на страната дека уште лајнапите не им се комплетирани, а и понудата (не само на Денс стејџот) ми делува скромна малце : Fat boy slim, Eric Prydz & Dubfire се најзвучните имиња за сега. Знам предходно ги носеа Deadmau5, Avicii, Guetta, FLG ..