Средновековна музика

• Креатор на темата Креатор на темата mantas
  • Време на започнување Време на започнување
^
Ова го барав, на Јован Кукузел делата. Сполај ти.
Оди пак оти линкот не работел како што треба, сега го ставив цел канал Византиска секуларна музика.

Еве ти Кукузел;
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4c5zQpzapmwu_-toxWJHgVxlgg1uRw30

Куци и на кирилица и латиница на македонски.

Оди пак оти линкот не работел како што треба, сега го ставив цел канал Византиска секуларна музика.

Еве ти Кукузел;
https://www.youtube.com/playlist?list=PL4c5zQpzapmwu_-toxWJHgVxlgg1uRw30

Куци и на кирилица и латиница на македонски.

Го најдов веднаш изданието од овој Гркот. Само ми требаше целото име, го имаше во описот на првото видео што си го ставил.

Го најдов веднаш изданието од овој Гркот. Само ми требаше целото име, го имаше во описот на првото видео што си го ставил.
Ако ги има и тие буклети муклети на грчки и англиски, на некои торенти ги најдов со се албумите прати линк :)

Има многу пишувано а јас немам веќе ништо хахах

Ако ги има и тие буклети муклети на грчки и англиски, на некои торенти ги најдов со се албумите прати линк :)

Има многу пишувано а јас немам веќе ништо хахах
Дај бе најди ги едни шо ги симнав на торент порано од македонскиов тракер :D На света гора во описот пишуваше дека е снимано. Некаде осум песнички беа, сите пишани како track 1, 2 и тн. Опасни мажи пееа, онака ептен здраво.

Дај бе најди ги едни шо ги симнав на торент порано од македонскиов тракер :D На света гора во описот пишуваше дека е снимано. Некаде осум песнички беа, сите пишани како track 1, 2 и тн. Опасни мажи пееа, онака ептен здраво.

На грчки или на старословенски се пеењата?

На грчки или на старословенски се пеењата?
На грчки мислам беа, ова пред 6 години негде го имав во стариот компјутер.........знам само запамтив од дескрипцијата при симнувањето, Света Гора потенцирана беше. АКо имаш некоја идеја сподели. Отприлика мелодијава ми текнува на песните, ама трупка сум од грчки така да џабе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom