Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
DuFFy напиша:
Па добро бре луге шо е толку страшно ако Топка е Сталинград ???
ц ц ц ц Чоеков мора многу да ви згрешил штом толку го мрзите :pos:

Верувај ни згрешил. Ако не на сите, барем на: мене, мари, спајдер, внуче, влатко, пцјодамастер и ортаче...ако некој што го спомнав не се согласува нека каже:icon_lol: Репутациболен:pos:

Ехеее, знаеше батко ви, само чекаше да види расплет на настани ;)

Претерано беше провиден уште од самото зачленување со јузерот Топка, веднаш по банирањето на Сталинград. Ист настап со двата јузера, од крајно културен, фин, лојален, до психопатско фанатичка опседнатост со репутација, закани, глупирања.(Скоро) секогаш ја крие ип адресата со прокси.

И што е најпровидно, откако вчера осети дека ќе биде баниран, регистрираше нов јузер Ice Eyes. само што се регистрираше, истиот потпиклив културен лигушски стил. Повторно прокси.

Ice Eyes друже, пред да бидеш баниран, некоја последна желба? ;)

I am a bitch напиша:
Верувај ни згрешил. Ако не на сите, барем на: мене, мари, спајдер, внуче, влатко, пцјодамастер и ортаче...ако некој што го спомнав не се согласува нека каже:icon_lol: Репутациболен:pos:

тОА Е МОЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЈАС ГО ИЗМИСЛИВ!!!!!:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Мистичен напиша:

Претерано беше провиден уште од самото зачленување со јузерот Топка, веднаш по банирањето на Сталинград. Ист настап со двата јузера, од крајно културен, фин, лојален, до психопатско фанатичка опседнатост со репутација, закани, глупирања.(Скоро) секогаш ја крие ип адресата со прокси.

И што е најпровидно, откако вчера осети дека ќе биде баниран, регистрираше нов јузер Ice Eyes. само што се регистрираше, истиот потпиклив културен лигушски стил. Повторно прокси.

оннннннннннннн?????????????он е тој??? топка-сталингрАД??:nesvest: :nesvest:

Оу мај гад!!!:nesvest: :nesvest: :nesvest: :nesvest:

Топка е ненормалитис акута. :lud:

Мистичен напиша:

потполно се согласувам-секогаш кирилица, без правопиисни грешки, фини милозвучни зборови. Ти се пика под кожа:icon_lol:

:pos: :pos: :pos:

Се пикал ”под кожа” како не : тантара пантара. Човек којшто знае како да се понаша нема такви испади на емоции. Мене ме удави! Кога го прашав за тел број за да се чуеме - се усра у гаќи!

Фала курцу, мене малиот ми делуваше ненормално, со тоа фрики постовите, али глеам никој не реагира па си викам ај до мене е.
боже свашта :nesvest:

Macedalien напиша:
:pos: :pos: :pos:

Се пикал ”под кожа” како не : тантара пантара. Човек којшто знае како да се понаша нема такви испади на емоции. Мене ме удави! Кога го прашав за тел број за да се чуеме - се усра у гаќи!

не знам дали виде ама поназад напишав дека сакал да стави аватар што ќе те натера да свршиш:nesvest: Истотака ми изгледаше заљубено во тебе :pos: али не е арен човекот:star:

Башка изговорот беше ”Не сакам да збориме на телефон : имам шеснаесет години”. :ija:

Multiple personality disorder - сигурна дијагноза. Една од повеќето ;)

Да видиме кој јузер ќе го отвори сега. И се кладам дека со новиот ќе пишува на латиница, да не го откриеме демек ;)

Мистичен напиша:
Multiple personality disorder - сигурна дијагноза. Една од повеќето ;)

Да видиме кој јузер ќе го отвори сега. И се кладам дека со новиот ќе пишува на латиница, да не го откриеме демек ;)

еј, видете да не е Лозар на латиница. Ми прати пп Дај ми репутација плис:blabla:

Топка dice:
I am a bitch е опседната со репутација! Давајте и зеленки! I am a bitch е близок шпион о админитраторите.
I am a bitch dice:

Кајгана Администрација sucks! dice:
наскоро ќе леташ злато
од форум
и плус вивека ќе те летне
мојата вив
колкав имбецил си
ни самата не знаеш
Вив ќе се погрижи да се покаеш.
Верувај.
Ајде кажи му се на Сндроник
Андроник
СЕ - одма
ќе ти даде зеленко
I am a bitch dice:
zosto
I am a bitch dice:
ne mi trebaat zleeni
I am a bitch dice:
zeleni*
не?
тоа набргу ќе се дознае
сите ќе знаат
моментално сум во подготовки..
а и вив исто така се подготвува...
вив е закон
и не е шмизла, ниниту пак курва
I am a bitch dice:
znaes sto
I am a bitch dice:
mnpogu se isplasiv
не ни сакам да те исплашам
ќе те исплаши она, во живо
како што веќе тоа го направи
се упрпавте и ти и мари
ама сега ќе се фокусира на тебе
I am a bitch dice:
ides na block
и ти
I am a bitch dice:
deka mnogu mi e strav
I am a bitch dice:
premnogu
I am a bitch dice:
leleee
I am a bitch dice:
za malkuke zaplcam
чао познати
I am a bitch dice:

ќе ве чекаме

ќе те стегне срце злато...

еве еден разгвор меѓу мене и топка на мсн....смејте сеее, кајгана администрација sucks е топчето те сталинград

Macedalien напиша:
Башка изговорот беше ”Не сакам да збориме на телефон : имам шеснаесет години”. :ija:

A mene po pp mi kaza deka ima 14 godini:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom