Топка-Сталинград

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
мари напиша:
Он ми викаше те молам давај му црвена репутација на внуче ама јас му дадов само 1 зошто бев будала ама исто така ми бараше и на пцјодамастер ама не му дадов пошто на него сите што го нервираат му дава црвени..+ кај дете од 14 години чќе пишува такви постови и ке знае јазици и ке знае рима и се? ? ? Пошто ја разгледувава темата за рима ...Бог да чува еј..
мене ме изнапуни со црвени и коментар за црвените ставил смешки

vlatko напиша:
мене ме изнапуни со црвени и коментар за црвените ставил смешки

Па толку му сече!:nesvest:Еден ден не му дадеш репутација ти вика ”леле забушаваш зошто не ми даде??” ”Леле идиотка си зошто не ми даде? Леле ми дадоа црвени леле ај дај ми едно зелено”..

Mac)) напиша:
Неко меџу нама није наш...јас уше ко видов дека се знаат со Spider знаеф!

Toкму така,се "знаев" со него ама се знаев како Младен кој има 14 години,ама и мене ме нервираше кога бараше зелени или пак да им давам црвени на другите....инаку не одрекувам,си разменававме зелени се додека не се скарав со него ама сепак никогаш не го издав дека е Сталин

Mari напиша:
Он ми викаше те молам давај му црвена репутација на внуче ама јас му дадов само 1 зошто бев будала ама исто така ми бараше и на пцјодамастер ама не му дадов пошто на него сите што го нервираат му дава црвени..+ кај дете од 14 години чќе пишува такви постови и ке знае јазици и ке знае рима и се? ? ? Пошто ја разгледувава темата за рима ...Бог да чува еј..
Jaс кога дојде пцјодамастер бев изненаден од тоа што собра 6-7 па и 8 зелени за еден ден и му викам на топка,еве нов рекордер и овој вика сега ќе му дадам зелено а он црвено му дал.Исто така многу други знам на кои сакаше да ги наполни со црвени како внуче и риал****....овој не го памтам.А инаку никој ли не знае за години?И на мене не ми кажува,ми вика дека не бил Младен ама има 14 години и ме игнорира и кажа овој ни е последен пат што мирцаме следниот пат у живо

мари напиша:
Какво дете бре :blabla: :star:

Па тоа де, сакав да кажам дека одма приметив дека не е 14 години по постовите, а иначе кај е јузерот на Stalingrad?

Типов значи големи превари направил? А може некој малце подетално да опише што, како, не само за тоа дека давал црвени и зелени?

мари напиша:
Па толку му сече!:nesvest:Еден ден не му дадеш репутација ти вика ”леле забушаваш зошто не ми даде??” ”Леле идиотка си зошто не ми даде? Леле ми дадоа црвени леле ај дај ми едно зелено”..

мене во стилот од кога ми немаш дадено?И јас викам последен ти дадов и он:аааааама едно мое,твои четири:nesvest:

сталинград е баниран одамна. а иначе мене ми се закануваше дека ќе ме ИСТЕПА ВО ЖИВО. абе дааа...смешен ми е :)

walker_girl напиша:
Па тоа де, сакав да кажам дека одма приметив дека не е 14 години по постовите, а иначе кај е јузерот на Stalingrad?

Него го банираа..За тоа го нема ! :bip:

_|Sp|DeR|_ напиша:
мене во стилот од кога ми немаш дадено?И јас викам последен ти дадов и он:аааааама едно мое,твои четири:nesvest:

типично за топка-неговите омилени изреки:
злато ајде репутцаија
ама 1 моја твои 2 вреди:star:

посс

_|Sp|DeR|_ напиша:

И мене така..“Злато од кога ми немаш дадено“? И уште Никој не му бара и вика “Ама јас по 5 зелени на ден ти давам“-Ја му викам па кој те тера бре(он само ми бара за после да ми рече јас ти дадов ај сега ти мене).....На 2 јузера го банираа..Па нека му се мисли...Ко шо вика ај ем а бич веќе болест со тоа!:star:

Не им даам доволно на оние на кои шо заслужиле да им даат, а не па на некој шо со испружена рака и слатки зборофи ќе ми ги руши принципите...будали сте еј :icon_roll

Mac)) напиша:
Цццц...:nerv: :nerv: :nerv:

:nerv: Е ајде де !! И ќе ти плаче ќе ти цивка секој ден на мсн ако не му дадеш!! уште ми вика “Дај боже да ја престигнам бибика“.........Ама веќе си ја изгуби цела!! :pos:

Не се нервирав за тоа...види шо цитирам таму :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom