FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата :)

Дренте аут против Јунајтед, фала Челзи :icon_mrgr:

Драма на Сент Џејмс Парк.Па и на Гудисон. Ама како можи да нема стримови бе? :mad:
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:22 PM ---
Дренте аут против Јунајтед, фала Челзи :icon_mrgr:
Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на сите

Ќе има барем едно дерби во 1/4 финалињата :)

Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.
Додека другиве екипи од големата 4-ка,играат со Макерсфилд,Даг & Ред,Лестер итн.
Ноу офенс,само да спомнам.

Драма на Сент Џејмс Парк.Па и на Гудисон. Ама како можи да нема стримови бе? :mad:
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:22 PM ---

Демек немаше да ги тепате инаку? Тоа е сигурна победа на Јунајтед јасно ни е на сите

Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.

Не се пренесуваат на ниедна телевизија, исто вчера беше случај со Арсенал - Болтон.
Па се по список да им е***
Болни луѓе
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:28 PM ---
Мене па ме чуди како само Челзи во 4-та рунда игра со тежок противник,а исто така пред тоа играше со солидна екипа како Фулам.
Додека другиве екипи од големата 4-ка,играат со Макерсфилд,Даг & Ред,Лестер итн.
Ноу офенс,само да спомнам.
А мене ме чуди како Ливерпул игра 3 по ред на гости. Ајде првата со Ексетер ( 3та лига ) ајде втората со Брајтон ( чемпионшип ) ама апла беше сега и со Стоук. Сега веројатно ќе играме со некој појак пак на гости :D Море и 1/2 двете на гости. :D

Ждрепка е, нема правило дали си ја играл прошлата на гости или дома, секоја партија ново е. Во сабота во 12 е ждрепката за 1/4.

Ждрепка е, нема правило дали си ја играл прошлата на гости или дома, секоја партија ново е. Во сабота во 12 е ждрепката за 1/4.
Добро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играме
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:31 PM ---
Стариџ Даниел. Детево злато им вреди

Добро тогаш да знам со вас на ОТ дека играме чим немало правило. Ако не можи и финалето наместо на Вембли на гости некаде да го играме
--- надополнето: Oct 26, 2011 9:31 PM ---
Стариџ Даниел. Детево злато им вреди

Па и ние на гости игравме со фаворитите Лидс и Алдершот :D редно е дома :D

Манчестер Јунајтед - Кристал палас
Ливерпул со Арсенал
за другите, немам визии :D
Мои „типови“, за четврт маусот, да нема забуна.

Њукасл дадоа 2 во 90та минута, еден во последната минута од првото продолжение, за на крај да го примат во 120та и да испаднат :D

Иначе, јас сакам Јунајтед - Сити...

Пак нека дадат црвен и пенал,и со играч помалку и пак ќе го јадат.Гниди,со све јајца!

blackburn - city
chelsea - crystal palace
cardiff - liverpool
arsenal - united

да не чекате до сабота , само за вас СПЕЦИЈАЛНО резултатите од ждрепката :pos:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom