55 метарски крст во Бутел

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
Inaku policijava kade sto ja drzi grupata Makedonci, e na okolu 1 kilometar odalecena od kruzniot tek kade sto kampuvaat lugjeto od cair, saraj, aracinovo a mozebi ke pocnat da doagjaat i od drugi gradovi pa i drzavi :)

Уште еднаш да прашам. Каде беше вчера Полицијата со штитови, шлемови и пендреци да спречат доаѓање на шпанците како што спречува сега во Бутел, Македонци да дојдат на местото?
Двојни аршини??? Ма нееееееее.....

Прво кај се вмровците сега пак не чини.
Циркуз се. Ама од друга страна, нема позабавна работа од интелектуално доминантен комуњар, кој ја знае целата, и кај ќе го стават во ситуација што и да направи, и без разлика дали прави или не прави нешто, да биде ебената страна. :D

Не за друго, затоа што се ептен интелектуално доминантни...

Уште еднаш да прашам. Каде беше вчера Полицијата со штитови, шлемови и пендреци да спречат доаѓање на шпанците како што спречува сега во Бутел, Македонци да дојдат на местото?
Двојни аршини??? Ма нееееееее.....

е па кој е сега министер за внатрешни работи? е тој е крив, од него да бараш објаснување.

Јас ќе ти одговарам...
Ако се прашувам јас би ја забранил религијата воопшто, верските објекти би ги преобратил во музеи и уметнички галерии, а клериците би ги затворил заради измама, без разлика од каде доаѓаат и со кои пари се плаќаат.
На сите олигарси би и побарал да поднесат извештај од каде им е богатсвото, и по потреба да им се одземе.
Партиите да имаат многу јасно и транспарентно финансирање.
На албанците би им забранил знамиња на други држави, мислам дека сонцето ни е заедничко. Преиспитање на сите команданти и казнување на истите кои направиле злосторство во 2001. И да, албанскиот јазик да биде официален јазик во цела држава.
Општините нема да имаат градоначалници од истата општина, туку однесени од друга општина, и поможност кај општините со мнозинство албанско би ставил македонец, и обратно, знаете, заради непотизмот...
Засега ова....
е сеа, не може и сонце и албански јазик официјален. шо ќе им е на тие од струмица?
чекајте да се иселиме уште малку сите, после праите шо сакате.

Незнам дали сето ова е со политичка позадина, или пак "чиста случајност", али едно нешто сум сигурен.... македончето повторно ќе го извлече подебелиот крај

Работава е и од едната и од другата страна ''Пушти ме да го удрам (држ ме, држ ме)''

Policijata bese pro-Albanska duri i koga so nea rakovodea Jankulovska i Mijalkov a ne pak sega koga so MVR rakovodi komunjarot Spasovski !
Ima razlika pomegju DPMNE i SDS da ... DPMNEovcite ja prodavaat Makedonija na pomali parcinja i na pobaven nacin, dodeka komunjarite prodazbata ja pravat vo sekunda i toa na golemi delovi ... ke reagiral Spasovski vcera vo Butel ppffffffffff pa oni bre cela Struga i celo Kicevo im go podarija na tacna na Albancite minatata dekada a nekoi ocekuvaat deka MVR ke gi otstranelo tie huliganite od DUI koi go zaposednale toj prostor vo Butel !

А што треба Спасовски да ги пушти да се грабнат да се заколат и после да биде Спасовски дозволи јавен линч?:pos:

Си знаат и едната и другата група дека не треба да се тепаат туку само да скандираат и да се силат, освен неколку забегани деца што ќе го изедат на крај.

А што треба Спасовски да ги пушти да се грабнат да се заколат и после да биде Спасовски дозволи јавен линч?:pos:

Си знаат и едната и другата група дека не треба да се тепаат туку само да скандираат и да се силат, освен неколку забегани деца што ќе го изедат на крај.
Крaткo и јaснo.... дa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom