55 метарски крст во Бутел

• Креатор на темата Креатор на темата Dardan-ia
  • Време на започнување Време на започнување
А да беше Горде како ќе реагираше полицијата?
Ми сее сере од вакви муабети. A да, а не...
Да и го стегнам и на бркот нека иде у апс све да и е*ам. Мене ме интересира сега. Темата е за сега.
Кај е тој клошарот со мустаќите над чело да реагира вчера? Тоа е прашањето. Затоа зема од мене пари. Јас вчера поминав џандарите седеа и гледаа сеир. Ништо не направија. Зошто вчера гледаа сеир а денес се со штитови и пендреци? Тоа е муабетот. Нели професионализам ќе вовел. 2 дена го нема. Се натпреварува по неуспешност со бркот. Прашањето е зошто вчера не реагираше??? Зошто?[DOUBLEPOST=1457121099][/DOUBLEPOST]
А во Ѓорче ќе остават ли да се изгради крстот?
Ѓорче е друга држава. Не се поставува вакво прашање. :D

Зависи кај ќе го ставаат во Ѓорче ако е онаму кај Хубо т.е. накај бензинската ќе биде напето. Разбрав дека лека полека ви влагаат преку Дексион.

Neka se ispotepaat koaliciskite partneri i posle moze site u apsana...ili ke dojde Cavkov da gi osloboduva.

Зависи кај ќе го ставаат во Ѓорче ако е онаму кај Хубо т.е. накај бензинската ќе биде напето. Разбрав дека лека полека ви влагаат преку Дексион.
Ќе биде интересно како и да е ако е таму некаде. Само тука нема да игра улога партијата туку ќе бидат обични луѓе што не спијат по штабови и не чекаат наредби што ќе им кажат да прават. Кај повеќето Џорчевци уште не е сменет менталитетот на луѓето кој полека но сигурно изумира.

Ми сее сере од вакви муабети. A да, а не...
Да и го стегнам и на бркот нека иде у апс све да и е*ам. Мене ме интересира сега. Темата е за сега.
Кај е тој клошарот со мустаќите над чело да реагира вчера? Тоа е прашањето. Затоа зема од мене пари. Јас вчера поминав џандарите седеа и гледаа сеир. Ништо не направија. Зошто вчера гледаа сеир а денес се со штитови и пендреци? Тоа е муабетот. Нели професионализам ќе вовел. 2 дена го нема. Се натпреварува по неуспешност со бркот. Прашањето е зошто вчера не реагираше??? Зошто?
Исери се да ти олесни.
Исти кур е дали сега или порано. Иста реакција ќе имаше од страна на полицијата. И Горде земаше пари од тебе, па џандарите на сите нивни протести и на стадионот во Тетово гледаа сеир. На сите собири кај што имаше Македонци на крај неколку од нив завршуваа во болница.
Ти ако чекаш професионализам од 80% од нашиве политичари си го наебал. Не реагирал затоа што зелките можеби ќе правеа поголеми инциденти (веројатно).
Очигледно сме симпатизери на иста партија, ама рака на срце и во времето на брклата не беше ништо поарно.

Ма нема везе бе какво напето у Ѓорче вакви работи не поминуваат. Како прво Ѓорче е 98% Македонци. Сите од Сарај, Грчец, Кондово, Свиларе...знаат со кој си имаат работа. На оваа страна се знае кој владее. Не поминуваат вакви работи во Ѓорче. Еве @Ѓорче 1932 е од таму ќе ви каже. Дексион од секогаш бил мешан. Имаш босанци, торбеши, турци, цигани, неколку куќи се шпанци и тоа на излезот према Сарај кај бензиската.
Мислам ќе се стави на влезот пред Св Лазар болницата.

Последно уредено:
A zasto ne se dogovorat vaka ... nema krst vo Butel no da go nema ni dvoglaviot zmej vo Topansko postaven pred dve nedeli ... Muslimanite gi bode krstot da, no isto taka od druga strana NeAlbancite gi bode dvoglavata caplja ... pa ova ne e bre Republika Shqiperia, mnozinstvoto naselenie vo Republika Makedonija ne se etnicki Albanci !

Problematicno e toa sto pisuva UCK otkolku dvoglaviot orel koj moze da se najde kako simbol i vo mnogu drugi drzavi.

Toa bese prviot cekor na bildanje patriotizam od strana na dui... pa i partnerot morashe malce, pa sega e red na dui pak...

Сега уште фали шпонска музика да не пречека утре за задушница.

не, туку министер од СДСМ

Е тој министер од СДСМ нема да иде да ги тепа потрчковците на дпмне и дуи, кои ова го креираат намерно и за инат...
Така да Оливер не е будала да прави немири и тепачки...Наместо да падне на местенките на овие психопати министерот се бави со работи од типот на: Средба со делегација на Комитетот за европски прашања на Холандскиот парламент, состанок со неговиот словачки колега и заедничка посета на полицајците на јужната граница и прифатниот центар за мигранти, дружење со обичните граѓани во Тетово, средба со Мохамед Ариф преставникот на УНЦХР и уште многу други нешта кои прилегаат на еден министер...
А да не спомнувам колку работа ќе има околу криминалот направен со избирачкиот список, години уназад, кој на оваа багра и обезбеди фалсификувани избори и скоро деценија нелегитимно владеење...

Последно уредено:
Е тој министер од СДСМ нема да иде да ги тепа потрчковците на дпмне и дуи, кои ова го креираат намерно и за инат...
Така да Оливер не е будала да прави немири и тепачки...Наместо да падне на местенките на овие психопати министерот се бави со работи од типот на: Средба со делегација на Комитетот за европски прашања на Холандскиот парламент, состанок со неговиот словачки колега и заедничка посета на полицајците на јужната граница и прифатниот центар за мигранти, дружење со обичните граѓани во Тетово, средба со Мохамед Ариф преставникот на УНЦХР и уште многу други нешта кои прилегаат на еден министер...

Знае Оливер паметен е, дури и да рушат се пред себе он нема да се меша ќе им дозволи да прават што сакаат.

А бе што да ти расправааааммм...Секоја чест за агендата и дудлањето на небитни чиновничиња од Холандскиот парламент. Ама тие не го плаќаат, јас го плаќам. Кај е вчера да реагира како што реагира денес? Тоа е прашањето. Па имигранти ќе ни спијат пред куќа тој нема да реагира. Ќе вели дека е шоу и местенка како што велиш ти за се што се случува.

Знаеш зошто џамиите се дивоградби? Пошто не им даваат дозволи.

Тоа е исто како некој да не ти даде дозвола да јадеш, ќе издржиш ден, два, недела и на крај ќе јадеш ... а онда тој што не ти дал дозвола да јадеш, да ти рече дека храната што ја внезе е без дозвола и треба да ти ја извадиме. Онака банално објаснување.

Зошто црквите не се дивоградби? Пошто дозволите се штампаат преку ноќ.

Немој да кажеш дека не се градат цркви.

Имаш 500 муслимани во Трубарево, немат блиска џамија, но сепак не им даваат дозвола да градат.
Во Горно Лисиче има 1000 муслимани, џамија немаат.

Разбираш ли што е поентата, реално џамии не се градат за инает, муслиманските обреди се поинакви и затоа не разбираш, има луѓе што по неколку пати во текот на денот одат во џамија, и не се малку таквите .... не е за инает ако се бара џамија, да беа молитвите еднаш неделно не ќе беше голем проблем и да се патува.
Е па не се фантомски 30% во таа населба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom