Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што те тебе тоа фрустира? Некој има пари и гради ( у овој случај Светскиот Конгрес).Значи со свои пари си гради што сака.Како може така? Па ние од времето на Александар Македонски сме Рисјани никој не може да не смени, сеа ќе изградиме уште 50 крста низ цела Македонија.
Прекумерната призврзаност и потенцирање на важноста и значењето на спомени(ци)те е доказ за ништожноста на моменталната состојба.Шпоновите ги сфаќам до некаде. Шпоновите се вакви какви што се поради самите нас. Ако не знаете за што ви зборам разлистајте ја темата и ке видите 70% од македонците како плукаат по крстот.
Па добро бе маму ви ебам проклета и клошарска, од ваши пари да не сте дале па да серете? Светскиот Конгрес е организација која што не се финансира од буџетот, туку од наши луѓе во странство. Може да серете само кога буџетски пари се користат ама дека сте навикнати да серете на се и сешто затоа ни се случува ова.
Нашето неединство ке дојде до таа мера што да појдат шпоновите да не колат ние ке ги упатиме кај првиот комшија само да си го спасиме себичниот газ. Пу да ви ја ебам семката гадна...
Не ме разбирате очигледно. И јас сум против градењето споменици со ДРЖАВНИ ПАРИ.Прекумерната призврзаност и потенцирање на важноста и значењето на спомени(ци)те е доказ за ништожноста на моменталната состојба.
Само неспособни си го мерат преку рецидиви и приказни од минатото. Односно, неспособните штитат историски придобивки, способните ги ствараат.
Оваа игра на ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ нема да успее. И не, никој не е должен да те поддржува во менталната ретардација макар бил и роден брат. Нормален човек не би се спуштил на нивото на некакви претставници на заостанати, варварски племиња.
А што те тебе тоа фрустира? Некој има пари и гради ( у овој случај Светскиот Конгрес).Значи со свои пари си гради што сака.
Тоа што ти не можеш да го истераш месецов зашто Светскиот Конгрес би го болело кур?
Крај краева ако не ти оди од рака па убиј се.
па отпретворете гиПретворени се во цркви.
За некој што ги следи Бастердот и Поетска Правда (Con Artist), јасно ми е и зашто се фати за мене, иако мислам дека во темава немам претерано.Темата е исчистена од оф топик, навреди и директни препукувања. Се надевам ќе продолжите фино.
@Darko_ufo јавна опомена до тебе. Прибери се во темава и во сите други и престани со провокации и ефтини финти и досчкочици зашто ќе добиеш бан подолго него што Груевски ќе биде премиер.
@Ireal Темата нема врска со СДСМ и Фрчковски, аман у една тема барем воздржи се од такви коментари инаку ќе важи истото погоре.
За сите други на кои им фалат мислења, приберете се со речникот и држете се до темата.
За некој што ги следи Бастердот и Поетска Правда (Con Artist), јасно ми е и зашто се фати за мене, иако мислам дека во темава немам претерано.
Е, ова. Вратоврската и наочарите непоместени, облеката како од модна писта, никакви хематоми ни гребаници.Се степаа ортаците, исто како што се степаа пратениците на Дуи и Дпа, пред медиуми само.
Тодор Петров како човек верник знае што е жртвено јагне, денес тој е тоа.
![]()
можи има внатрешни повредиЕ, ова. Вратоврската и наочарите непоместени, облеката како од модна писта, никакви хематоми ни гребаници.
Insert coin
<3зашто ќе добиеш бан подолго него што Груевски ќе биде премиер.
Е, ова. Вратоврската и наочарите непоместени, облеката како од модна писта, никакви хематоми ни гребаници.
Insert coin