K
kalimer0
Гостин
На крај направи му пренасочување на повици, пренасочи го на пример на192 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа и планирам да го направам! Ама не вечерва.јави му се ти од скриен или од некој друг број ..
Ах уште да знаев како се прави тоаНа крај направи му пренасочување на повици, пренасочи го на пример во полиција 192![]()
Сепак најслатко ќе спиеш кога ќе знаеш дека по 200 пати во ден му ѕвонат и му го прават истото што и тој на тебе... око за окоТоа и планирам да го направам! Ама не вечерва.
--- надополнето: Oct 12, 2011 10:13 PM ---
Ах уште да знаев како се прави тоа![]()
Тоа и планирам да го направам! Ама не вечерва.
--- надополнето: Oct 12, 2011 10:13 PM ---
Ах уште да знаев како се прави тоа![]()
еј да сибиш умот...На крај направи му пренасочување на повици, пренасочи го на пример на192![]()
Истото и се случуваше и на девојками, и ѕвонеа и и се закануваа :/Веќе 2 месеци ме замара и ми звони некој чуден број што не го знам. Сум кренал 4-5 пати и никој не одговара, а последните неколку пати оставив да чекам тој/таа од другата страна да спушти. Како и да е, на почеток ме интригираше која е личноста, но сега веќе почна да влегува во категоријата на "замарање". Така да ме интересира дали некој имал слично искуство и која е процедурата да се дојде до откривање на идентитетот. Како што ми кажаа, треба да поднесам жалба/тужба до полиција, па со тој документ да отидам кај мобилниот оператор, па они ќе проценат дали би ми ги откриле идентитетот или не.
Да, ама вака ги пренасочуваш сите повици натаму... Наплаќа и кај него, наплаќа и кај тебе. Башка ако на некој стварно му требаш, нема да можи да те добие.бројот ми беше на t mobile ... човеков толку беше упорен што ми ѕвонеше по 50-60 пати на ден.... еднаш ми дојде преку глава ... и го отерав од кај што излегол .. пак продолжи со ѕвонење ...
еден ден го пренасочив на бројот на една фирма (со нивна дозвола) .. и они го средија изгледа ...