Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

• Креатор на темата Креатор на темата Hip.Hop_MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Newest update: Скопје, Штип, Велес, Битола .
Прилеп сеуште најгрди.

На прво место го ставам Скопје и блиската околина, бидејќи е сепак најголем град во државава т.е. 40% од вкупното население живее тука !
Е сега што се однесува до другите градови ......... највеќе око ми фатиле Охриѓанките(без разлика град/село), исто и Битолчанките, па и Струмичанките ............. меѓутоа сум приметил доста згодни девојчиња и во Тиквешкиот крај(Кавадарци и Неготино) ......... има и други места каде сум приметил доста девојки што ми фатиле око, ама сепак во нешто помал процент ! :sneaky:

Ако престанат да се праат кловнови и да наликуваат на Цеца секаде ќе бидат убави ;)

Ако престанат да се праат кловнови и да наликуваат на Цеца секаде ќе бидат убави ;)

Сум бил во повеќе градови низ земјава, секаде има убави девојки и на исток(во Струмица на пр.), ама некако највеќе око ми фатиле на пр. девојкиве од западниов дел ....... Битолчанки, Охриѓанки... не сите, ама добар процент од нив да ............ под убави девојки инаку подразбирам девојки кои се природни, кои не се направени како кловнови во лицето и кои не се облечени како за на бал, туку најнормално прикладно и нормално облечени .......... плус убава девојка за мене е девојка со сите природни женски атрубути ........ г’зе, бутче, цице... а не некои манекенки кои повеќе личат на скелети и закачалки, отколку на вистински женски !

Сè е тоа во ред ама не знам зошто ме цитираше бидејќи истото го реков...

Од секогаш сум мислел дека Струмица има добри пичиња. Штип не е лош, а и Битола ( мада тука ногу вештачки ги има :S )

Битола, зар треба да се заборави, хм добри се и скопските шмизли :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom