Во кој град во Македонија, има најубави Македонки според вас? :-)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Newest update: Скопје, Штип, Велес, Битола .
Прилеп сеуште најгрди.

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Скопје, Струмица, Битола

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
На прво место го ставам Скопје и блиската околина, бидејќи е сепак најголем град во државава т.е. 40% од вкупното население живее тука !
Е сега што се однесува до другите градови ......... највеќе око ми фатиле Охриѓанките(без разлика град/село), исто и Битолчанките, па и Струмичанките ............. меѓутоа сум приметил доста згодни девојчиња и во Тиквешкиот крај(Кавадарци и Неготино) ......... има и други места каде сум приметил доста девојки што ми фатиле око, ама сепак во нешто помал процент ! :sneaky:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Скопје .......... Битоља ............ Орид ............... :LOL::P

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Ако престанат да се праат кловнови и да наликуваат на Цеца секаде ќе бидат убави ;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ако престанат да се праат кловнови и да наликуваат на Цеца секаде ќе бидат убави ;)
Сум бил во повеќе градови низ земјава, секаде има убави девојки и на исток(во Струмица на пр.), ама некако највеќе око ми фатиле на пр. девојкиве од западниов дел ....... Битолчанки, Охриѓанки... не сите, ама добар процент од нив да ............ под убави девојки инаку подразбирам девојки кои се природни, кои не се направени како кловнови во лицето и кои не се облечени како за на бал, туку најнормално прикладно и нормално облечени .......... плус убава девојка за мене е девојка со сите природни женски атрубути ........ г’зе, бутче, цице... а не некои манекенки кои повеќе личат на скелети и закачалки, отколку на вистински женски !

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Сè е тоа во ред ама не знам зошто ме цитираше бидејќи истото го реков...

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Од секогаш сум мислел дека Струмица има добри пичиња. Штип не е лош, а и Битола ( мада тука ногу вештачки ги има :S )

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Битола, зар треба да се заборави, хм добри се и скопските шмизли :sneaky:

Kajgana Shop

На врв Bottom