Скутерчиња: Се за и околу нив

• Креатор на темата Креатор на темата _FireFox_
  • Време на започнување Време на започнување
kpbKENGUR напиша:
или ако веќе зимам на старо да е макс 2-3 години, ама да е сепак некоја марка.
Сакаш Априлиа 2 (или 3, не ме фаќај за збор) години стара за 1600 евра? Ја продава еден пријател, ако си заинтересиран да ви договорам да се видите.

Мистичен напиша:
Сакаш Априлиа 2 (или 3, не ме фаќај за збор) години стара за 1600 евра? Ја продава еден пријател, ако си заинтересиран да ви договорам да се видите.
ноу тенкс, сакам на ново. а и максимум што давам кеш е 1300-1400 евреи.
ако спушти цена извести ме, а у меѓувреме кажи што модел е? можда ќе се премислам.

Generic Кангурчо тоа е д тинг.....толку ќе ти кажам башка изгледот ГРОМ

точкест напиша:
Generic Кангурчо тоа е д тинг.....толку ќе ти кажам башка изгледот ГРОМ
кога станува збор за изглед, прашање на вкус е. џенерикот многу е тенок, слабичок... а матриксот е широк, претставителен -)) боље ми е матриксот.. плус побрз е -))) :motor:

Мистичен напиша:
Па погоре рече дека доаѓа во предвид и 2-3 години стара и да била марка. Ај нема везе...
смеам да се премислам? ако не ти е тешко, кажи ми што модел е... можеби пак ќе се премислам.

Ова ко оној вицот:

Отишол некој на лекар и му вика на докторот: "Докторе, ми викаат многу сум бил неодлучен, или не?" :)

SR e моделот, бољи модел нема.

аиде ќе размислам, мада решен сум 1400 максимум. ако нешто, ќе те контактирам. тенкс.
вицот рулз. или не? :) :pos:

SR-от е звер. НЕМА бољи скутер од 50ccm.A ете и едно огласче со солидна понуда за Кенгурот:
Generic 50cc 05.2006
dobro socuvana, plava metalik , 7000km pominati, registrirana na 05.2006 god
900 eur
070-245-899 Ненад (се надевам не е веќе продаден)

koga zbororite za korejski , tajnavski, kineski, toa trziste sym e neprikosnoven ....bev eden od prvite sto kupiv sym 99 godina ...togash sym bea kaj nas ...kako sega baotian totalno nesto ne isprobano i novo ...i mu pominav 43.000km bez remont..za 4 godini

a koga zborite za sto e najdobro ..se znae ...Aprilia, se znae :)

KaKtus напиша:
koga zbororite za korejski , tajnavski, kineski, toa trziste sym e neprikosnoven ....bev eden od prvite sto kupiv sym 99 godina ...togash sym bea kaj nas ...kako sega baotian totalno nesto ne isprobano i novo ...i mu pominav 43.000km bez remont..za 4 godini
Значи знам што сум купил (пред недела дена) хехехехе :helou:.Еве малку слики

Inace mnogu ste vo zabluda ke vi objasnam sega nekoj raboti za skuterive ...
mnogu skuteruii vozat isti agregat ...
isti agregat razni maski znaci :)
MINARELLI Aprilia sr -98-2003, aprilia area51, yamaha aerox, Beneli
spored mnogu najdobar agregat vo odnos Performasi i zidrzlivost
Od 2003 vo Aprilia Sr se ugraduva MORINI agregat isto taka koristen i od suzuki...se do 2005 ne tolku pokazan :(
i od 2005 godina vo aprilia se ugravuva piaggio agregat koristen od strana na skoro site skuteri na piaggio ..a za vasha informaicja i noviot GP derbi vozi Piaggio ..
Aj sega mislam mnogu raboti ke vi bidat pojasni

Btw Minareli e najpogoden za friziranje :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom