Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dolphin напиша:Кога последен пат си го погледнала дечко ти и си видела заштитник во него?
Колку ти сакала да признаеш или не, жените гледаат заштитник во својот партнер.Desert напиша:Dolphin напиша:Кога последен пат си го погледнала дечко ти и си видела заштитник во него?
Delfin, dali da dojdam do zaklucok od ovoj post, deka mazhot e za zhena zashtitnik vo zhivotot?
Dolphin напиша:Desert напиша:Fortune, go cenam tvoeto mislenje, no ne zhiveam po tvoeto mislenje.
Ти не си ни исфрустрирана, ти си ДЛАБОКО извитоперена личност, со многу психолошки лузни девојка!
Мистичен напиша:Колку ти сакала да признаеш или не, жените гледаат заштитник во својот партнер.Desert напиша:Dolphin напиша:Кога последен пат си го погледнала дечко ти и си видела заштитник во него?
Delfin, dali da dojdam do zaklucok od ovoj post, deka mazhot e za zhena zashtitnik vo zhivotot?
Desert напиша:Dolphin напиша:Кога последен пат си го погледнала дечко ти и си видела заштитник во него?
Тоа жените ќе кажат.Desert напиша:Da, nekoi zheni gledaat isto taka i zashtitnik vo nivnite partneri, tuka se razbirame. A od shto gi shtiti?
Dolphin напиша:Луѓе, форумџии, сфаќате ли сеа што зборам?
Ај да не и одговарам ја на ова прашање, ај вие одговорете и?
Мене најискрено после ова прашање... многу жал и греота ме фати...
Desert напиша:Da, nekoi zheni gledaat isto taka i zashtitnik vo nivnite partneri, tuka se razbirame. A od shto gi shtiti?
Мистичен напиша:Тоа жените ќе кажат.Desert напиша:Da, nekoi zheni gledaat isto taka i zashtitnik vo nivnite partneri, tuka se razbirame. A od shto gi shtiti?
Јас, јас, јас!LeeLoo^^ напиша:neznam koj napisha toa demek dechko mi ne me vara radi toa shto bil grd ili samo na mene deka mu se digalo i slichno....nema vrska koj e..
jas iskreno vo dechko mi veruvam 99 posto...a dechko mi ne e voopshto grd...nemora da znachi deka ako e grd on nema da me vara...gluposti! Mene sega za sega mi e ubavo...e sea ako se sluchi neshto....normalno deka nema da go trpam toa i kje stavam kraj! kje trae dodeka e ubavo...a ako saka da me izvara prvo kje mi raskine pa posle kje pravi neshto...da me izvara nema shansi i obratno!
i mozhe nekoj da e kontra jas ne vikam ne ...ama nekako ironichno gi kazhuvaat rabotite..toa me fura
Dani^^^ напиша:LeeLoo^^ напиша:i mozhe nekoj da e kontra jas ne vikam ne ...ama nekako ironichno gi kazhuvaat rabotite..toa me fura
U pravo si
Никогаш нема да ти раскине затоа што сакал да почне да те изневерува, што ти е? Ќе ти раскине кога ќе одлучи да продолжи со личноста со која те изневерил!LeeLoo^^ напиша:...a ako saka da me izvara prvo kje mi raskine pa posle kje pravi neshto...da me izvara nema shansi i obratno!
divine напиша:А ако прават сите така ќе нема неверства за кои што неможе да престанеме да општиме