Далеку од очи-далеку од срце?

• Креатор на темата Креатор на темата Dani^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Dolphin напиша:
Кога последен пат си го погледнала дечко ти и си видела заштитник во него?

Delfin, dali da dojdam do zaklucok od ovoj post, deka mazhot e za zhena zashtitnik vo zhivotot?

Desert напиша:
Dolphin напиша:

Delfin, dali da dojdam do zaklucok od ovoj post, deka mazhot e za zhena zashtitnik vo zhivotot?
Колку ти сакала да признаеш или не, жените гледаат заштитник во својот партнер.

Dolphin напиша:
Desert напиша:
Fortune, go cenam tvoeto mislenje, no ne zhiveam po tvoeto mislenje.

Ти не си ни исфрустрирана, ти си ДЛАБОКО извитоперена личност, со многу психолошки лузни девојка!

zosto se vregjate ne mi e jasno ? Mozebi dolphin ti si u pravo do negde ama so poslednava recenica ne dolovuvash bash sigurnost u svoite idei ... Sakam da kazam ako nekoj misli porazlicno ne znaci deka e izvitoperen .. :wink:

Мистичен напиша:
Desert напиша:
Dolphin напиша:

Колку ти сакала да признаеш или не, жените гледаат заштитник во својот партнер.

Tocno(dali e pravilno ili ne -ne navleguvam no generalno tocno)

Desert напиша:
Dolphin напиша:

Луѓе, форумџии, сфаќате ли сеа што зборам?

Ај да не и одговарам ја на ова прашање, ај вие одговорете и?

Мене најискрено после ова прашање... многу жал и греота ме фати...

Da, nekoi zheni gledaat isto taka i zashtitnik vo nivnite partneri, tuka se razbirame. A od shto gi shtiti?

Dolphin напиша:
Луѓе, форумџии, сфаќате ли сеа што зборам?

Ај да не и одговарам ја на ова прашање, ај вие одговорете и?

Мене најискрено после ова прашање... многу жал и греота ме фати...

Sakam da bidam sigurna dali tocno te sfakjam, ...

Desert напиша:
Da, nekoi zheni gledaat isto taka i zashtitnik vo nivnite partneri, tuka se razbirame. A od shto gi shtiti?

Abe toa e pred se licno glediste. Nekoi gledaat fizicki zashtitnik (zenata realno e poslaba vo povekjeto slucai),drugi psiholoski se oslonuvaat vrz partnerot zatoa shto im e potrebna sigurnost da se ostvarat sebe si u celost,nekoi kako posledica na dolgata diskriminacija smetaat deka ne se dovolno mokni sami da izlezat vo svetot i da se borat za svoeto pravo...
A i realno e deka na zenata i treba mazot-kako shto na mazot mu treba zenata i psihicki i fizicki. Edno bez drugo ne idat-osven vo nekoi slucai razraboteni na druga tema od forumov.

Мистичен напиша:
Desert напиша:
Тоа жените ќе кажат.

Dobro Misticen, tuka vo pravo si, zatoa shto oni gledaat zashtitnik vo nego. No, eve, ako ti mislish deka mazh e zashtitnik na zhena mu, od shto bi trebal da ja shtitish?

neznam koj napisha toa demek dechko mi ne me vara radi toa shto bil grd ili samo na mene deka mu se digalo i slichno....nema vrska koj e..

jas iskreno vo dechko mi veruvam 99 posto...a dechko mi ne e voopshto grd...nemora da znachi deka ako e grd on nema da me vara...gluposti! Mene sega za sega mi e ubavo...e sea ako se sluchi neshto....normalno deka nema da go trpam toa i kje stavam kraj! kje trae dodeka e ubavo...a ako saka da me izvara prvo kje mi raskine pa posle kje pravi neshto...da me izvara nema shansi i obratno!
i mozhe nekoj da e kontra jas ne vikam ne ...ama nekako ironichno gi kazhuvaat rabotite..toa me fura

LeeLoo^^ напиша:
neznam koj napisha toa demek dechko mi ne me vara radi toa shto bil grd ili samo na mene deka mu se digalo i slichno....nema vrska koj e..
jas iskreno vo dechko mi veruvam 99 posto...a dechko mi ne e voopshto grd...nemora da znachi deka ako e grd on nema da me vara...gluposti! Mene sega za sega mi e ubavo...e sea ako se sluchi neshto....normalno deka nema da go trpam toa i kje stavam kraj! kje trae dodeka e ubavo...a ako saka da me izvara prvo kje mi raskine pa posle kje pravi neshto...da me izvara nema shansi i obratno!
i mozhe nekoj da e kontra jas ne vikam ne ...ama nekako ironichno gi kazhuvaat rabotite..toa me fura
Јас, јас, јас! :)

Можеби ти звучи иронично, но само ти звучи дека имам милион пати поразлично мислење од тебе. 99% му веруваш? Не беа 100%?
Јас не реков ти да раскинеш со дечкото, и не реков дека ако не тргне нешто лошо нема да раскинеш. Но не верувам во тие екстремно големи проценти на доверба и мавање во гради за некој друг ...
А тоа дека ќе раскине со тебе пред да биде со друга ... зарем не ти го кажале досега сите дечковци истото? А ако прават сите така ќе нема неверства за кои што неможе да престанеме да општиме :) :P
Поздрав :wink:

Dani^^^ напиша:
LeeLoo^^ напиша:

U pravo si

Абе ова капчињата (^) во никот изгледа укажуваат на некој state of mind..

Стварно не ми е јасно како можете за други да гарантирате 100%, 99% и такви големи проценти! Ете се земам самиот, и по N-ти пат го цитирам Световид : јес` да сум „проклето моногамен и тешко папучариште“, ама ни јас не знам дали некогаш ќе ми се случи да налегнам некоја!! Тоа тестостеронот кога ќе удри, многу тешко се контролира!

Spooky neznam zasto me citirashe mene , koa jas se soglasiv so leeloo^^ za toa deka nekoi lugje tuka namesto da diskutiraat - koristat ironija i se prepucavaat.
Kako i da e kazav jas - se moze da se sluci. Mozebi e poverojatno deka edniot kje go izneveri drugiot no toa ne vazi sekogash. Ima vrski koi shto bi opstanale i posle 3-4 godini odvoenost (go imam videno toa).

LeeLoo^^ напиша:
...a ako saka da me izvara prvo kje mi raskine pa posle kje pravi neshto...da me izvara nema shansi i obratno!
Никогаш нема да ти раскине затоа што сакал да почне да те изневерува, што ти е? Ќе ти раскине кога ќе одлучи да продолжи со личноста со која те изневерил!

Еве ти Дивне колку убаво ти кажа:
divine напиша:
А ако прават сите така ќе нема неверства за кои што неможе да престанеме да општиме
:aplauz:

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...
Back
На врв Bottom