Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LeeLoo^^ напиша:e kako da ne..dobro vie taka mislite...ama zashto ne go pochituvate i mislenjeto na nekoj drug...samo idete kontra drugite...zasto ednash ne rechete e da taka e...poshto ste istrustrirani! primer jas vi kazhuvam od iskustvo...i da devilish angel kako i da beshe....ako go sakam i me saka kje izdrzhime i dvajcata i nema da se varame! jas sum 100 posto ubedena deka dechko mi nema da me vara a i jas nego...ako ti imash nekoe neprijatno iskustvo vo ljubovta togas i zatoa mislish taka...ama mene mi e ubavo i vaka..i bashka se gledam so nego na 2 meseci...a koa kje vidish vaka i ne e mnogu...ako imash obvrski na fakultet i slichno ...nema ni da osetish...e sea tebe ako ne ti sedi miren g~zot toa e drugo....
Desert напиша:Edna slicna tema ja diskutiravme na germanski forum, i tamu se dojde do sosema drugo razbiranje.
Gledam deka tuka se vika "Ne, ne mozhe", a tamu se vika "ako stvarno se soglaseni partnerite, sigurno e mozhno".
Sega, ... koj e sega vo pravo? Dali lugjeto vo drugi zemji se poverni, po aseksualni, ili samo izrasnati vo druga kulturna ramka?
dreamgirl напиша:Далеку од очи - далеку од срце?
ЛажатТој што ти е во срце колку и да е далеку од очи, секогаш е со(во) тебе, најблиску :wink: