прати кај мене 3q1шиткам 3 Q1 (10 идр) и 1 q3 (10идр)...
JebacotTommy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
прати кај мене 3q1шиткам 3 Q1 (10 идр) и 1 q3 (10идр)...
прати кај мене 3q1
JebacotTommy
Продава ли некој оружје?
Napisav pogore 7q1 za 1 gold :smir:
Ајде праќај, ти пратив голд
Немора на секој 30 минути ти да проверуваш како стојат со wellness-от и дали има пари и материјали компанијата. Така да ви пропаѓа приказната за времето
Епа се гледа колку се разбираш ти има идиоти ти работат со 50 вилнес првен се борат па работат па после се лечат, ако ти не го гледаш тоа немора да кажуваш приказни преку 1.5/2+ злато има профит во мојава компанија што ја продавам ако работниците работат 90+ сила и беше единствена компанија која продава Q3 поквалитетна немаше сега мислам има една.
Другар поседувам компанија подолго од тебе. Знам како одат работите. Можеш да им наложиш на работниците да работат со голем wellness, кој не те ебава добива отказ. Јас така правев и сега нема будали што работат со мал wellness. Имам и луѓе кои го фалат моето менаџирање и се враќаат после назад во мојата компанија. Ако во твојот сектор има две компании не е паметно од твоја страна да се откажеш од твојата.
dali mozam toa vo firmata so proizveduvam da si go prefrlam kaj mene i kako .Imama ticket company i sega za sega raboti super pa ke vidime ponatamu.:helou: