прати кај мене 3q1шиткам 3 Q1 (10 идр) и 1 q3 (10идр)...
JebacotTommy
прати кај мене 3q1шиткам 3 Q1 (10 идр) и 1 q3 (10идр)...
ги продадов тие.. пишав вчера..прати кај мене 3q1
JebacotTommy
Napisav pogore 7q1 za 1 gold :smir:Продава ли некој оружје?
Ајде праќај, ти пратив голдNapisav pogore 7q1 za 1 gold :smir:
PratenoАјде праќај, ти пратив голд
Епа се гледа колку се разбираш ти има идиоти ти работат со 50 вилнес првен се борат па работат па после се лечат, ако ти не го гледаш тоа немора да кажуваш приказни преку 1.5/2+ злато има профит во мојава компанија што ја продавам ако работниците работат 90+ сила и беше единствена компанија која продава Q3 поквалитетна немаше сега мислам има една.Немора на секој 30 минути ти да проверуваш како стојат со wellness-от и дали има пари и материјали компанијата. Така да ви пропаѓа приказната за времето
Другар поседувам компанија подолго од тебе. Знам како одат работите. Можеш да им наложиш на работниците да работат со голем wellness, кој не те ебава добива отказ. Јас така правев и сега нема будали што работат со мал wellness. Имам и луѓе кои го фалат моето менаџирање и се враќаат после назад во мојата компанија. Ако во твојот сектор има две компании не е паметно од твоја страна да се откажеш од твојата.Епа се гледа колку се разбираш ти има идиоти ти работат со 50 вилнес првен се борат па работат па после се лечат, ако ти не го гледаш тоа немора да кажуваш приказни преку 1.5/2+ злато има профит во мојава компанија што ја продавам ако работниците работат 90+ сила и беше единствена компанија која продава Q3 поквалитетна немаше сега мислам има една.
Не биди сигурен дека компанијата ја поседуваш подолго од мене ама нема врска финтата е ова што е во Canada каде што има само во еден регион квалитетна болница а некои ти идат со 30, 40 wellness и веќе заморно ми стана да ги отпуштам цело време инаку имав три работници кои се во војската тие редовно работеа со максимална продуктивност а и немам време сега да гледам дали тој што се вработил па работи ќе земе пари пример со 7 скил ми иде а работи со 25 сила е тоа е финтата, знам дека не е баш паметно зошто пазарот ми е сигурен али ќе правам во Indonesia компанија Q3, Q4 за оружје.Другар поседувам компанија подолго од тебе. Знам како одат работите. Можеш да им наложиш на работниците да работат со голем wellness, кој не те ебава добива отказ. Јас така правев и сега нема будали што работат со мал wellness. Имам и луѓе кои го фалат моето менаџирање и се враќаат после назад во мојата компанија. Ако во твојот сектор има две компании не е паметно од твоја страна да се откажеш од твојата.
Неможеш мора од маркет да го купиш да не ги избегнеш таксите.dali mozam toa vo firmata so proizveduvam da si go prefrlam kaj mene i kako .Imama ticket company i sega za sega raboti super pa ke vidime ponatamu.:helou: