Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Многу јасно, се нервирам коа ги слушам Србиве или Хрвативе коа викаат дека тие се криви зошто изгубиле дека не играле добро и дека ако играле како што знаат ќе тепале.... ми е криво што не ни падна Србија да ги избушиме со едно 20 разлика.....

Тие да сакаат до Токио ќе се ама всушност не сакаат, тоа е проблемот. :icon_lol: Не се замарајте со вакви што им оди да си каснат од газот.

Можеме да ги тепаме Литванциве, докажавме дека сме многу квалитетна репрезентација, така да мислам дека ќе го јаде стапот Литванија.
Ме грижи само тоа што може да не фрлат судиите.

Мене тој Валчаунас ме плаши,центариште ќе биде момакот.19 години партали праи.70% шут.Самарџиски треба баш ко него да игра.Кружи цело време,му бегаат топките.Може да играме ко нив во рекет.Али ако тргне шутот за 3 мислам дека шансите и те како ќе ни се зголемени.

Само тој гнасниот Лимоника да не суди ....како ги корне србиве ....мислам дека и нас ќе ни го земе скалпов.

Словенците пред почеток на првенството ги победи Литванија со 20 разлика...зашто да не можеме ние барем минимално да ги победиме?И како што знае домашниот терен да биде предност исто таке знае и многу да одмогне,ако литванците се напнат со тоа дека мора да не победат.

Дајте еднаш нека се изборат нашиве да се одржува ЕвроБаскет во Македонија па да ги бушиме сите со ред и овие Шпанија, Франција......

верувам во нашите момци и сум 1000000000000% сигурен дека победуваме

ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!!!!!!!

Дајте еднаш нека се изборат нашиве да се одржува ЕвроБаскет во Македонија па да ги бушиме сите со ред и овие Шпанија, Франција......
Тешко дека некој ќе не победи во Македонија :) .
Ама каде, немаме сали ние за ЕП.

Тешко дека некој ќе не победи во Македонија :) .
Ама каде, немаме сали ние за ЕП.

Потешко е да се добие организација за сали се градат во период од една година без проблем, и плус ние сме добро позиционирани ќе идат многу навивачи и ќе се вратат парите што се вложени. Инаку би било многу јако пошто ние можам да замислам што атмосвера ќе напрајме..... :D

Потешко е да се добие организација за сали се градат во период од една година без проблем, и плус ние сме добро позиционирани ќе идат многу навивачи и ќе се вратат парите што се вложени. Инаку би било многу јако пошто ние можам да замислам што атмосвера ќе напрајме..... :D
атмосвера која не се опишува, туку само се доживува

Да не се праам експерт вака ке опишам за наредниот дуел:

Денес таман да отворам ново шише Антика , рускиот пердерсен ме сопре во мојте намери во последна секунда...

... но против Луфтванија планирам да се напраам Маринец, а јас пијам само за да прославам.

Домачи терен си е домачи терен, но домашна ракија си е домашна ракија. :)

веќе кога сме кај муабетот за организација , само да завршиме меѓу првите 6 да видите како го лапаме турнирот за Олимпсиките Игри . Венецуела сакале да организираат . Каква Венецуела бе , Хуго Чавез сите ќе ги испоубие ако не се пласира Венецуела . Башка за маскоти ќе треба да ги активираат Ранду и Касандра :pos:

Речете што ќе речете, сепак не се знае што ќе направиме во среда. Единствено што ни преостанува е да ги бодриме СИТЕ, ама апсолутно СИТЕ наши кошаркари. И глупаво ми е кога ќе прочитам како некој вика, „дај бе нека го исфрлат Самарџиски“, па добро бе ако го исфрлат него, кој ќе го замени ?
Прекинете со вашите песимистички размислувања, бидејќи ни другите екипи не се ништо подобро од нашата, а тоа се докажа вечерва!
Бај де веј што се однесува до Илиевски, никој не може да игра совршено секој натпревар, тоа е нормално да направи по некој кикс. Ни Перо Антиќ ниту па Бо Меккејлеб не играат секој натпревар совршено.

unledewb.png

Само колку величенствено изгледа кога ќе ја видиме Македонија во четвртфинале, и во друштво на кошаркарски велесили.

unledewb.png

Само колку величенствено изгледа кога ќе ја видиме Македонија во четвртфинале, и во друштво на кошаркарски велесили.

Супер изгледа, ама ако не се бориме за медаљи ништо не правием зашто не сме редовно во ваква позиција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom