Македонија - Литванија |1/4 финале|, 67:65, ОДИМЕ ВО ПОЛУФИНАЛЕ!!!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу јасно, се нервирам коа ги слушам Србиве или Хрвативе коа викаат дека тие се криви зошто изгубиле дека не играле добро и дека ако играле како што знаат ќе тепале.... ми е криво што не ни падна Србија да ги избушиме со едно 20 разлика.....
Тие да сакаат до Токио ќе се ама всушност не сакаат, тоа е проблемот. :icon_lol: Не се замарајте со вакви што им оди да си каснат од газот.

Член од
17 мај 2011
Мислења
1.368
Поени од реакции
2.886
Можеме да ги тепаме Литванциве, докажавме дека сме многу квалитетна репрезентација, така да мислам дека ќе го јаде стапот Литванија.
Ме грижи само тоа што може да не фрлат судиите.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Мене тој Валчаунас ме плаши,центариште ќе биде момакот.19 години партали праи.70% шут.Самарџиски треба баш ко него да игра.Кружи цело време,му бегаат топките.Може да играме ко нив во рекет.Али ако тргне шутот за 3 мислам дека шансите и те како ќе ни се зголемени.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Само тој гнасниот Лимоника да не суди ....како ги корне србиве ....мислам дека и нас ќе ни го земе скалпов.

Член од
30 јуни 2011
Мислења
322
Поени од реакции
196
Словенците пред почеток на првенството ги победи Литванија со 20 разлика...зашто да не можеме ние барем минимално да ги победиме?И како што знае домашниот терен да биде предност исто таке знае и многу да одмогне,ако литванците се напнат со тоа дека мора да не победат.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Дајте еднаш нека се изборат нашиве да се одржува ЕвроБаскет во Македонија па да ги бушиме сите со ред и овие Шпанија, Франција......

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
верувам во нашите момци и сум 1000000000000% сигурен дека победуваме

ДА ЖИВЕЕ МАКЕДОНИЈА!!!!!!!

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дајте еднаш нека се изборат нашиве да се одржува ЕвроБаскет во Македонија па да ги бушиме сите со ред и овие Шпанија, Франција......
Тешко дека некој ќе не победи во Македонија :) .
Ама каде, немаме сали ние за ЕП.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Тешко дека некој ќе не победи во Македонија :) .
Ама каде, немаме сали ние за ЕП.
Потешко е да се добие организација за сали се градат во период од една година без проблем, и плус ние сме добро позиционирани ќе идат многу навивачи и ќе се вратат парите што се вложени. Инаку би било многу јако пошто ние можам да замислам што атмосвера ќе напрајме..... :D

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Потешко е да се добие организација за сали се градат во период од една година без проблем, и плус ние сме добро позиционирани ќе идат многу навивачи и ќе се вратат парите што се вложени. Инаку би било многу јако пошто ние можам да замислам што атмосвера ќе напрајме..... :D
атмосвера која не се опишува, туку само се доживува

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.574
Поени од реакции
6.703
Да не се праам експерт вака ке опишам за наредниот дуел:

Денес таман да отворам ново шише Антика , рускиот пердерсен ме сопре во мојте намери во последна секунда...

... но против Луфтванија планирам да се напраам Маринец, а јас пијам само за да прославам.

Домачи терен си е домачи терен, но домашна ракија си е домашна ракија. :)

А

Анноун

Гостин
веќе кога сме кај муабетот за организација , само да завршиме меѓу првите 6 да видите како го лапаме турнирот за Олимпсиките Игри . Венецуела сакале да организираат . Каква Венецуела бе , Хуго Чавез сите ќе ги испоубие ако не се пласира Венецуела . Башка за маскоти ќе треба да ги активираат Ранду и Касандра :pos:

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Речете што ќе речете, сепак не се знае што ќе направиме во среда. Единствено што ни преостанува е да ги бодриме СИТЕ, ама апсолутно СИТЕ наши кошаркари. И глупаво ми е кога ќе прочитам како некој вика, „дај бе нека го исфрлат Самарџиски“, па добро бе ако го исфрлат него, кој ќе го замени ?
Прекинете со вашите песимистички размислувања, бидејќи ни другите екипи не се ништо подобро од нашата, а тоа се докажа вечерва!
Бај де веј што се однесува до Илиевски, никој не може да игра совршено секој натпревар, тоа е нормално да направи по некој кикс. Ни Перо Антиќ ниту па Бо Меккејлеб не играат секој натпревар совршено.

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440

Само колку величенствено изгледа кога ќе ја видиме Македонија во четвртфинале, и во друштво на кошаркарски велесили.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Само колку величенствено изгледа кога ќе ја видиме Македонија во четвртфинале, и во друштво на кошаркарски велесили.
Супер изгледа, ама ако не се бориме за медаљи ништо не правием зашто не сме редовно во ваква позиција.

Kajgana Shop

На врв Bottom