Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Абе сабајлево сум го сонувал Toreador како ме боде со шпенагли ставени во „пиштол“ и пука на мене, и тешки болки сум имал, и после сум ги вадел шпенаглите од телото.... леле Torco, кога ќе си дојдам Скопје те убив.... ти мене со шпенагли а... ај ај :pos:

c c c c Vodka be bog da cuva... :pos: барем скрши мразот...некој и мене да ме сонува... :D

Goddess of Chaos напиша:
чекај сеа ќе ти кажам со мојата неверојатна логика...пааа најверојатно ќе се ослободиш од некои грижи :razmislu:

abe mene mi rekoa deka zna4i deka nekoja kje mi go zemi de4koto

A sto znaci da sonuvas duh kako te posmatra i se krie od tebe pozadi zavesa i skapoceni kamenja (imase crven i zelen kolku so se sekavam) kako ti gi podavaat i ti pagjaat od raka? Ist son e ova, dodeka go gledav duhot padnaa kamenjata :)

ThA-BiTcH напиша:
A sto znaci da sonuvas duh kako te posmatra i se krie od tebe pozadi zavesa i skapoceni kamenja (imase crven i zelen kolku so se sekavam) kako ti gi podavaat i ti pagjaat od raka? Ist son e ova, dodeka go gledav duhot padnaa kamenjata :)

ова нешо ко матрикс со аповите мене ми личи..

пред некој голем крстопат си.. се двоумиш кој пат да фатиш.. го одложуваш изборот.. се осеќам ко Саше Фактор Икс.. или Сабина..

A shto velat babite ako sonuvash deka kako nekoj umrel? :( za babite nekoj moze ke mi kaze, ama pojezivo budenje pekol...

Велат дека ако сонуваш некој како умира, демек ќе му се продолжел животот. Сум сонувала како ми умира некој, после цел ден ми е катастрофа

Aко сонувап некој како умира, демек некое зло умирало во него, благодарение на тебе.

Toreador напиша:
Aко сонувап некој како умира, демек некое зло умирало во него, благодарение на тебе.

Hmmmm, mi se dopagja interpretacijata, samo shto so licnosta koja ja sonuvav komunikacijata ni bila samo "zdravo" ednash u zivot pred godini.

goddess напиша:
abe mene mi rekoa deka zna4i deka nekoja kje mi go zemi de4koto

абе батали шо ти зборуваат другите...ја тука од искуство кажувам :pos:
не најозбилно можно е и тоа дека ќе ти го земе дечкото...дај потсобери го малце :pos:

Моите сонови никогаш не сум можел да ги најдам во соновник.Секогаш сум сонувал некои претерано ретардирани работи кои немаат врска едно со друго.

pa ja ne sum imal :) koa ke imam ke ti kazam

Не сум имал, ама искрено сакам да запознаам некоја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom