Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
divine напиша:
Се опседнав со тебе а?:pos: :pos: :pishtoldz Мој сон е тоа, секако не би ја зела Форчн ... леле ќе ме убие за ова:pop:
:pos:
И да не ме земаш, сум ти кажала што мислам за таквата ситуација, без разлика за која се работи:pos:

Иначе Ејсид, ме немало затоа што не бев активна во тоа што се случуваше на мсн, башка не ми е интересно кога на брзинка се дешаваат работи (знаеш на што мислам):pos:

Јас кажав, од форумов го имам сонувано Гижо - нешто како ме чека, а јас се брзам и се нервирам. Во стил сме се брзале за некој кајганџиски собир, или фудбал, а јас никако да се спремам!

Ја имам сонувано и The`Bitch, ама тоа незначи ништо! :pos:

Едноставно, некои работи некогаш ти влегуваат во потсвест...

Јас пак мислев дека никогаш нема да кажиш.:wink::icon_lol::baeh:
Ај да не е без ич.. Мац, и јас тебе те имам сонувано! :pos:

помагајте.го сонував Офчарче ГОЛ УГОЛ ! и го глеам право у очи... ми се приближува малку е замаглено.. и кога ќе видам, у еден момент, нешто чудно во неговото меџуножје , ко глеам мала глава од ОФЦА така рунтава и бела !!!а он земал ѓаволесто се смее и ми покажува заби целите црни, кафеави..
има ли некоја симболика? кога се разбудив, страф ме фати..

isabelle напиша:
помагајте.го сонував Офчарче ГОЛ УГОЛ ! и го глеам право у очи... ми се приближува малку е замаглено.. и кога ќе видам, у еден момент, нешто чудно во неговото меџуножје , ко глеам мала глава од ОФЦА така рунтава и бела !!!а он земал ѓаволесто се смее и ми покажува заби целите црни, кафеави..

:pos: :cuc:
Нека не те плашат другиве, ти љубоморат дека знаат обично све испаѓа контра од сонот ... ми го сваќаш муабетов нели?:wink: :music3:

У последно време сонувам сфе некој бош работи.Влагам у некој зомби филмови.Осеќам цело време околу мене некоја недефинирана опасност ама тоа не ме спречува да кршам глави на разноразни чудовишта.А баш мислев дека се откачив од такви сонови.
Како и да е,позитивна работа е тоа што не сум пасивен посматрач,немам никакво ограничување на движења и слободно можам да применам се што знам.Што би сонувал само ако почнам шпански серии да гледам?:pos: Ке биде некој садо-мазо-психо-трагикомедичен хорор:pos:

леле кои кошмари!!!!!!!!!! пред месец и нешто си го сонував мачорот мој...како некој го тепал и му ја скршил ногата...и јас се будам цела во солзи (пошо мнооооооооогу си го сакав)...и минатиот викенд си одам дома и го гледам мачоров со скршена нога!!!!!!на истиот начин како што сонував!!!!и по два дена ми умре :cry: не можам од глава да ги извадам!!!
се мрднав:lud:

isabelle напиша:

а да не не беше сон?

и да не не беше офца? :icon_lol:

батали симболика, стравот е побитен.

:pop:

Goddess of Chaos напиша:
кога сонуваш нешто,ќе се случело спротивното така??

Од рекла-казала така си ги толкувам најчесто ... ако ми одговара:pos:

divine напиша:
Од рекла-казала така си ги толкувам најчесто ... ако ми одговара:pos:

тоа се подразбира :pos: вчера сонуев нешто убаво па ми викаат лошо ќе ти се случи со таа личност :\

Goddess of Chaos напиша:
тоа се подразбира :pos: вчера сонуев нешто убаво па ми викаат лошо ќе ти се случи со таа личност :\

Прибидејќи не одговара во случајов, не верувај во тоа!:ne: :icon_lol:
Јас деновиве многу саати поминувам на мсн, и вчера го сонував тоа, како си зборам на мсн ... сега треба да мислам нема да го правам тоа вечерва? Не ... не е секогаш спротивното:icon_lol: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom