- Член од
- 24 мај 2005
- Мислења
- 957
- Поени од реакции
- 16
Ја памтам по нешто, али еден кошмар го сонувам постојано, а тоа е како паѓам со лифт.:raz:MSV напиша:Ја никад не памтам шо сум сонувал.....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја памтам по нешто, али еден кошмар го сонувам постојано, а тоа е како паѓам со лифт.:raz:MSV напиша:Ја никад не памтам шо сум сонувал.....![]()
Можам и да трчам како во твојот случај....Можам и сиалици да палам по своја воља......А и кога паѓам од згради можам кругчиња да си вртам околу зградата.....Гижо напиша:нема техника, тоа е нешто како талент![]()
![]()
појма немам, едноставно почнав да го контролирам.А знам една сцена од тој филм, каде што му викаат на дечкото, за да провериш дали сонуваш само пробај да запалиш светло во собата (ако си во соба)
Ти од секогаш си се борел против светот, и на сон и на јаве.:angry3:MSV напиша:Аааа....Сега ми текна....:raz:
Увек сонувам како јас сум мало, мало човече што во рацете држи огромна црна топка (под огромна се мисли....како планетава или нешто така)....И накако неможам да ја отфрлам од мене....И така цело време се борам со огромната црна топка......
И после откако ке се разбудиш, те следи едно многу покакано чуство...![]()
I mene istoto mi se slucuva uste od mala,se naeziv sea koga se potsetiv na koshmarot stvarno e mnoguuuuuu strashen.Гижо напиша:а дали ти се случило кога си болна и кога имаш висока температура да сонуваш еден ист кошмар?
мене тоа ми се случува уште од кога памтам за мене, и стално кога сум болен гледам што помалку да спијам баш поради тоа
MSV напиша:Аааа....Сега ми текна....:raz:
Увек сонувам како јас сум мало, мало човече што во рацете држи огромна црна топка (под огромна се мисли....како планетава или нешто така)....И накако неможам да ја отфрлам од мене....И така цело време се борам со огромната црна топка......
И после откако ке се разбудиш, те следи едно многу покакано чуство...![]()
Не сфатив баш... :icon_confdivine напиша:Сонував како глувче ми бега пред нозе од дома ... глувче по чаршиски муабети е штета, значи си реков добро некоја штета ќе ме олабави ... се деси тоа после некој ден ... и ќе ми каже некој немало ништо во соновите:raz:![]()