Сонови, толкување на сонови

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
MSV напиша:
Ја никад не памтам шо сум сонувал.....:(
Ја памтам по нешто, али еден кошмар го сонувам постојано, а тоа е како паѓам со лифт.:raz:

Гижо напиша:
нема техника, тоа е нешто како талент :D :D
појма немам, едноставно почнав да го контролирам.А знам една сцена од тој филм, каде што му викаат на дечкото, за да провериш дали сонуваш само пробај да запалиш светло во собата (ако си во соба)
Можам и да трчам како во твојот случај....Можам и сиалици да палам по своја воља......А и кога паѓам од згради можам кругчиња да си вртам околу зградата.....
МАТРИКС!!!!:pos:

Аааа....Сега ми текна....:raz:

Увек сонувам како јас сум мало, мало човече што во рацете држи огромна црна топка (под огромна се мисли....како планетава или нешто така)....И накако неможам да ја отфрлам од мене....И така цело време се борам со огромната црна топка......
И после откако ке се разбудиш, те следи едно многу покакано чуство...:(

MSV напиша:

Увек сонувам како јас сум мало, мало човече што во рацете држи огромна црна топка (под огромна се мисли....како планетава или нешто така)....И накако неможам да ја отфрлам од мене....И така цело време се борам со огромната црна топка......
Ти од секогаш си се борел против светот, и на сон и на јаве.:angry3:

Гижо напиша:
а дали ти се случило кога си болна и кога имаш висока температура да сонуваш еден ист кошмар?

мене тоа ми се случува уште од кога памтам за мене, и стално кога сум болен гледам што помалку да спијам баш поради тоа
I mene istoto mi se slucuva uste od mala,se naeziv sea koga se potsetiv na koshmarot stvarno e mnoguuuuuu strashen.
I jas isto izbegavam da spijam u takvi situacii :(
btw noviot spot na Robie Williams stvarno mnogu ubavo gi opisuva voobocanite sonivi,ona so trcanjeto u mesto,so skalite...se budi nemoze da se razbudi...brrrrrrr strasno

MSV напиша:

Совршено име за бендот....Blackball :music3:

Сон

Сношти на сон го видов Диме Тајфунот.

- Имам нешто да ти кажам, - ми рече. - Само се плашам дека нема да ти се допадне многу.

- Кажи бе Димса - му реков јас.

- Лошо е.

- Арно, лошо, кажи ми, те молам, сакам да знам.

- Садомазо сум.
:) :)

Едит од модератор: Почитувани колеги кајганџии, би било пожелно во иднина да се воздржувате од опишување на сонови кои предизвикуваат реакции од типот: :pos: :pos: :pos: итн.
Фала.

Jas sonuvav kako mi vadat zab! U pm toa ne cini! Loso e!!!

Срам ми е да кажам што сонував, но ако останам со една реченица (околу срамот), Ninja ќе ми избрише пост:pos:

Туку... почнав да се плашам од она кое го сонувам, па еве ме ноќеска воопшто не спиев! Секој ден сонувам луѓе од форумов, сонувам постови и модерирање:lud: Барем во соновите некоја посебна акција да има, нема да ми е мака, ама само муабети правам:(

За среќа или за жал, мене уште никој не ме сонувал...:P :D

Pazi te go sonov:
Sum sonuval kako se kacuvam na oras(drvo) i kako od nego beram krusi!!!
A poslem sanjav kako sum letal e toa bese mnogu jako.:cuc:

Пред едно четири-пет дена сонував како ме боцкаат со игла!Што значи тоа?:raz: :raz: :raz: :icon_roll

Сонував дека сонувам и убава мома лице ми бакнува, ме милува, по тешка битка зборовна, поетска, на постела, бела, мека, перјана, а та мома ѕвездалија, од форумот моја пријателка....

Сал думам постојано, до кога ист сон ќе сонувам?

Сонував како глувче ми бега пред нозе од дома ... глувче по чаршиски муабети е штета, значи си реков добро некоја штета ќе ме олабави ... се деси тоа после некој ден ... и ќе ми каже некој немало ништо во соновите:raz: :)

divine напиша:
Сонував како глувче ми бега пред нозе од дома ... глувче по чаршиски муабети е штета, значи си реков добро некоја штета ќе ме олабави ... се деси тоа после некој ден ... и ќе ми каже некој немало ништо во соновите:raz: :)
Не сфатив баш... :icon_conf

Ќе дообјасниш? Си сонувала глувче кое значи штета, па си била на штета?

Pa videte, ne e tesko sami da si gi odgatnete sonistata mesto da se obrakate kaj strucni licata (kako onoj debilon od SkajNet sto sekoja vecer go davaat). Prime, ako ste sonuvale deka se kacuvate na orev a berite krusi, toa znaci deka se stremite kon nesto medjutoa ne na vistinski nacin, odnosno pravite nesto no dobivate pogresen rezultat.
A ako ste sonuvale gluvce kako vi bega od doma, toa znaci deka nesto ke ve napusti (ne vo bukvalna smisla), pr. ke vi snema Internet na 2-3 dena ili pak nesto sto sekojdnevno se slucuva, eden den nema da se sluci. Toa e toa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom